Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 valgomieji šaukštai migdolų (smulkinti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • 125 gramai džiūvesėlių
  • 125 gramai pieno
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kakava sumaišoma su tarkuotais džiūvėsėliais, į juos įpilama pieno arba grietinėlės, ir viskas 10 min. palaikoma, kad sumirktų džiūvėsėliai. Sviestas sumaišomas su cukrumi ir gerai išsukamas, į jį suleidžiami tryniai, supilama miltai bei soda, po to tarkuoti džiūvėsėliai, migdolai ir konjakas. Atskirai su cukrumi išplakami baltymai. Jie taip pat sukrečiami į tešlą. Paruošta tešla sudedama į pudingo formą. Verdama garo vonioje valandą. Pudingas paduodamas karštas, su vaniliniu padažu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų