INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažanus nulupti, supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druska. Po 10-15 minučių sultis nupilti.
Šparagų ankštis nuplauti, pašalinti kietas šonines gyslutes.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, papriką - šiaudeliais, pomidorus - griežinėliais.
Į troškintuvą sluoksniais sudėti paruoštas daržoves, kiekvieną sluoksnį pabarstant smulkintais žalumynais, maltais juodaisiais pipirais ir druska. Ant viršaus užpjaustyti sviestą, įpilti truputėlį vandens, uždengti dangčiu ir troškinti ant silpnos ugnies. Prieš pat pabaigą suberti susmulkintą česnaką.
REKLAMA