Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 1 vienetas granatų
- 700 mililitrų putojančio vyno
- 0.5 stiklinės sulčių (agurkų)
- 1 stiklinė sulčių (granatų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkų sultis galite gauti smulkiai sutarkavę agurką bei išspaudę tarkius per marlę.
Agurkų sultis sumaišome su granatų sultimis bei cukraus pudra.
Pilame į stiklines po 3 šaukštus sulčių mišinio ir supilame putojantį vyną.
Įdedame į stiklines granatų sėklų bei papuošiame agurko griežinėliais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 1 vienetas granatų
- 700 mililitrų putojančio vyno
- 0.5 stiklinės sulčių (agurkų)
- 1 stiklinė sulčių (granatų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkų sultis galite gauti smulkiai sutarkavę agurką bei išspaudę tarkius per marlę.
Agurkų sultis sumaišome su granatų sultimis bei cukraus pudra.
Pilame į stiklines po 3 šaukštus sulčių mišinio ir supilame putojantį vyną.
Įdedame į stiklines granatų sėklų bei papuošiame agurko griežinėliais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą