Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 gramai aguonų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1/4 vieneto kiaušinių (trynys)
- 1 valgomasis šaukštas pieno (virintas)
- 1 arbatinis šaukštelis vandens (virintas)
- 40 gramų grietinėlės (30%)
- 1 arbatinis šaukštelis želatinos
- šiek tiek vanilino
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ingredientų skaičius pateiktas vienai porcijai.
Aguonos isbrinkinamos. Kiausiniu tryniai istrinami su 2/3 cukraus, uzplikomi karsto vandenio ir pieno misiuniu. Tada kaitinmai karsto vandens voneleje kol truputi sutirsteja. I plakini dedama isbrinkintos zelatinos ir dar pakaitinama. Plakinys atvesinamas, pridedama aguonu, vanilino. Suplakama grietinele su likusiu cukrumi ir sumaisoma su kiausiniu plakiniu. Viskas ispilstoma i formeles ir sustingdoma.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 6 gramai aguonų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1/4 vieneto kiaušinių (trynys)
- 1 valgomasis šaukštas pieno (virintas)
- 1 arbatinis šaukštelis vandens (virintas)
- 40 gramų grietinėlės (30%)
- 1 arbatinis šaukštelis želatinos
- šiek tiek vanilino
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ingredientų skaičius pateiktas vienai porcijai.
Aguonos isbrinkinamos. Kiausiniu tryniai istrinami su 2/3 cukraus, uzplikomi karsto vandenio ir pieno misiuniu. Tada kaitinmai karsto vandens voneleje kol truputi sutirsteja. I plakini dedama isbrinkintos zelatinos ir dar pakaitinama. Plakinys atvesinamas, pridedama aguonu, vanilino. Suplakama grietinele su likusiu cukrumi ir sumaisoma su kiausiniu plakiniu. Viskas ispilstoma i formeles ir sustingdoma.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą