REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 gramai aguonų
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1/4 vieneto kiaušinių (trynys)
  • 1 valgomasis šaukštas pieno (virintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vandens (virintas)
  • 40 gramų grietinėlės (30%)
  • 1 arbatinis šaukštelis želatinos
  • šiek tiek vanilino

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientų skaičius pateiktas vienai porcijai.

    Aguonos isbrinkinamos. Kiausiniu tryniai istrinami su 2/3 cukraus, uzplikomi karsto vandenio ir pieno misiuniu. Tada kaitinmai karsto vandens voneleje kol truputi sutirsteja. I plakini dedama isbrinkintos zelatinos ir dar pakaitinama. Plakinys atvesinamas, pridedama aguonu, vanilino. Suplakama grietinele su likusiu cukrumi ir sumaisoma su kiausiniu plakiniu. Viskas ispilstoma i formeles ir sustingdoma.
    Skanaus!

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • 6 gramai aguonų
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1/4 vieneto kiaušinių (trynys)
  • 1 valgomasis šaukštas pieno (virintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vandens (virintas)
  • 40 gramų grietinėlės (30%)
  • 1 arbatinis šaukštelis želatinos
  • šiek tiek vanilino

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientų skaičius pateiktas vienai porcijai.

    Aguonos isbrinkinamos. Kiausiniu tryniai istrinami su 2/3 cukraus, uzplikomi karsto vandenio ir pieno misiuniu. Tada kaitinmai karsto vandens voneleje kol truputi sutirsteja. I plakini dedama isbrinkintos zelatinos ir dar pakaitinama. Plakinys atvesinamas, pridedama aguonu, vanilino. Suplakama grietinele su likusiu cukrumi ir sumaisoma su kiausiniu plakiniu. Viskas ispilstoma i formeles ir sustingdoma.
    Skanaus!

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų