Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 sauja petražolių (šviežios)
- 3 vienetai svogūnų
- 200 gramų kiaulės faršo
- 300 gramų spagečių
- 200 gramų sūris (tepamas)
- 1 sauja svogūnų laiškų (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošti faršą kaip kotletams, iš jo pagaminti mažus, apie 2,5 cm skersmens mėsos kukuliukus, juos sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti tol, kol kukuliai apskrus.
Supjaustyti kubeliais svogūno galvas bei česnaką, viską sudėti į keptuvę ir kepti, kol viskas iškeps bei suminkštės.
Tada sudėti tepamą sūrį ir petražoles su svogūnų laiškais.
Viską dar truputį pakepti.
Iškeptus kukulius sudėti į pasigamintą masę ir viską išmaišyti.
Išvirti spageti, kukulius dėti ant spageti ir patiekti.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 sauja petražolių (šviežios)
- 3 vienetai svogūnų
- 200 gramų kiaulės faršo
- 300 gramų spagečių
- 200 gramų sūris (tepamas)
- 1 sauja svogūnų laiškų (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošti faršą kaip kotletams, iš jo pagaminti mažus, apie 2,5 cm skersmens mėsos kukuliukus, juos sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti tol, kol kukuliai apskrus.
Supjaustyti kubeliais svogūno galvas bei česnaką, viską sudėti į keptuvę ir kepti, kol viskas iškeps bei suminkštės.
Tada sudėti tepamą sūrį ir petražoles su svogūnų laiškais.
Viską dar truputį pakepti.
Iškeptus kukulius sudėti į pasigamintą masę ir viską išmaišyti.
Išvirti spageti, kukulius dėti ant spageti ir patiekti.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą