Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 400 gramų abrikosų (konservuoti, įdarui)
- 200 mililitrų cukraus (aptepui Tosca)
- 200 mililitrų cukraus (tešlai)
- 100 gramų margarino (aptepui Tosca)
- 250 gramų margarino (tešlai)
- 150 gramų migdolų (drožlės, aptepui Tosca)
- 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (aptepui Tosca)
- 250 mililitrų kvietinių miltų (tešlai)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)
- 200 mililitrų avižinių dribsnių (tešlai)
- 100 gramų baltojo šokolado (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros kiaušinius gerai suplakti su cukrumi. Sumaišyti miltus, dribsnius, kepimo miltelius ir suberti į plakinį, pakaitomis maišant su margarinu ir citrinų sultimis. Maišyti iš apačios į viršų. Ir būtinai šaukštu. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir išlyginti. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 12-15 min.
Abrikosus nusausinti ir maišytuvu ar virtuviniu kombainu sutrinti į tyrę.
Aptepui skirtus produktus sudėti į mažą puodą ir maišant kaitinti, kol ištirps cukrus ir margarinas, bet neužvirti. Iškeptą pyrago pagrindą išimti iš orkaitės, aptepti abrikosų tyre ir skystu aptepu. Dėti į orkaitę ir kepti dar 15 min., kol paviršius apskrus. Atvėsinti. Šilto vandens vonelėje ar mikrobangų krosnelėje ištirpinti baltąjį šokoladą, užlašinti ant pyrago. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 400 gramų abrikosų (konservuoti, įdarui)
- 200 mililitrų cukraus (aptepui Tosca)
- 200 mililitrų cukraus (tešlai)
- 100 gramų margarino (aptepui Tosca)
- 250 gramų margarino (tešlai)
- 150 gramų migdolų (drožlės, aptepui Tosca)
- 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (aptepui Tosca)
- 250 mililitrų kvietinių miltų (tešlai)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)
- 200 mililitrų avižinių dribsnių (tešlai)
- 100 gramų baltojo šokolado (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros kiaušinius gerai suplakti su cukrumi. Sumaišyti miltus, dribsnius, kepimo miltelius ir suberti į plakinį, pakaitomis maišant su margarinu ir citrinų sultimis. Maišyti iš apačios į viršų. Ir būtinai šaukštu. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir išlyginti. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 12-15 min.
Abrikosus nusausinti ir maišytuvu ar virtuviniu kombainu sutrinti į tyrę.
Aptepui skirtus produktus sudėti į mažą puodą ir maišant kaitinti, kol ištirps cukrus ir margarinas, bet neužvirti. Iškeptą pyrago pagrindą išimti iš orkaitės, aptepti abrikosų tyre ir skystu aptepu. Dėti į orkaitę ir kepti dar 15 min., kol paviršius apskrus. Atvėsinti. Šilto vandens vonelėje ar mikrobangų krosnelėje ištirpinti baltąjį šokoladą, užlašinti ant pyrago. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą