Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Na krepšyje nufotografuoti jau tokie perauge grybai tokių visai nerenku. Jai nėra jaunų gražių tai išvis nerenku.
Nuostabus grybas,kurį valgau nuo vaikystės,tik gaila,kad retai randamas,Renku tik nuo ąžuolų
Esu radusi ne vieną kartą,teko ir paragauti - tikrai skonis ne kaip grybo,o tarsi paukštienos krūtinėlės
skanus kaip vištienos skonis
Puikus grybas,valgau nuo vaikystės...
Net nuotraukos kaip atrodo, neydėjo
@simas
Yra ta nuotrauka...ant kelmo geltonas grybas.
Man tai skaniausi raudoni su taškučiais
Taip.... Labai daug ju auga ant pakelese paliktu ir niekam nereikalingu azuolu rastu
Je. Pulkim rinkt tų geltonpi čių. Tik jas paruošę gal kokį negerą kaimyną iš pradžių pavaišinkim.
Jau rašytojai tokių straipsnių....
Jau rašytojai tokių straipsnių....
Šaltini, kad esi beraštis, matyt, ir pats suvoki, nes nedrįsti pasirašyti. Persiskaityk ir suskaičiuok, kiek kartų tą patį malei. TV3 portalui reikėtų pasisamdyti redaktorių, sutaupytų daug pinigų ir neerzintų žmonių.
Ragina Lietuvos gyventojus nepraeiti pro šį grybą miške: jį pažįsta ne visi