Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tai kad būtent "guminė" kiaušinienė ir yra pati skaniausia. O kaime pamenu krosnyje pašaudavo bliūde plaktus kiaušinius su pienu, dar įdėdavo į tą plakinį spirgų, tai ausys linkdavo nuo tos "guminės" kiaušinienės.
Gerai kad i st.apie šašlykus nėra koment.Tik visiškas idiotas deda majonezą ir actą i šašlu marinata,iš bėdos galima citrinos,jei reik greitai,bet nepatariu.Gal dar patars in šaltibarščius aitriųjų pipiro įberti.Yra inetas yra gruzinų virtuvė yra ne Lt. prieskoniai,savo skonį formuokite.O kiaušinius tik verdame.
Verdu kiaušinius brolyčiai,jokio kepimo!
kiaušiniu nedėkit, išeis
Visiškas bullshit'as.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų