Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
SUDEDU KIAUŠINIUS PUODĄ ,UŽPILU ŠILTU VANDENIU PO TO UŽDEDU ANT VIRYKLĖS IR UŽVIRINU
UŽSUKU DUJAS ,PALIEKU 5 -8 MINUTĖMS IR KIAUŠINIAI IŠVIRĘ ,IR NESUSKILĘ
ACIU PABANDYSIU, O TAI LABAI SVARBU, GAILA , KAD ISKYLA,,
Turbut kalbejot cia apie lanzbergio kiausinius
Tai kaip- palikti vietos puode ar nepalikti.apsispreskit "zurnalistai"
Ir vėl su klaidomis rašo

Kam tas actas. Geriau druska.. čia tokie vaikiški patarimai
Ka moki gaminti galiu kiausini isvirti ka dar galiu dar karta isvirti
Kiaušinius iš šaldytuvo užpilti šaltu vandeniu ir kai vanduo užvirs, išjungti. Tame užvirtame vandenyje uždengus laikai: skystas-3min., pusiau skystas- 5min., kietas-7-10min. Tada užpilti šaltu vandeniu. Lukštas neįtrūksta ir skonis geresnis
Man jau 57 metai ir dar abu kiaušiniai sveiki. Nereikia nei acto, nei druskos. Svarbiausia visada daiktus naudoti pagal paskirtį ir laiku.
Įdedu į šaltą vandenį, įberiu druskos, užvirus išjungiu kaitrą(elektrinė vyriklė) ir verda kol nustoja-kiaušiniai nesuskyla ir neperverda.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų