Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau netrukus švęsime „Pyragų dieną“. Taigi šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ šefai ir svečiai dalinsis skaniausių pyragų receptais. Kviečiame žiūrėti ir semtis idėjų!

Jau netrukus švęsime „Pyragų dieną“. Taigi šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ šefai ir svečiai dalinsis skaniausių pyragų receptais. Kviečiame žiūrėti ir semtis idėjų!

REKLAMA

Šį kartą „La maistas“ kūrybinė komanda lankėsi Širvintų rajone, Musninkų miestelyje, kuriame lietuvė Kristina su vyru prancūzu Vincentu įkūrė jaukią kavinukę „Cafe Muse“. Čia kasryt Vincentas kepa prancūziškus kruasanus bei pyragus. Specialiai „Pyragų dienai“ jis pagamino prancūzišką šokoladinį pyragą. Prancūzas pataria jam naudoti kuo kartesnį juodąjį šokoladą.

Nuolatinis TV3 laidos „La maistas“ šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis gamins grikių miltų pyragą su spanguolėmis ir migdolais.

REKLAMA

Kitas nuolatinis laidos šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius kepė sluoksniuotą obuolių pyragą su labai įdomiu būdu pagaminta karamele. „Labai paprastas, greitas receptas, reikės tik šiek tiek kruopštumo. Pyragams geriau rinkitės rūgštesnius obuolius“, –  kalbėjo Vylius.

Šį pyragą Vylius rekomenduoja patiekti su neįprasta karamele.

„Rudas cukrus turi šiek tiek karamelės, jis yra šlapesnis. Aš jį subersiu į vandenį, įdėsiu cinamono, šiek tiek apelsino ir pavirinsiu. Virinsiu, kol išgaruos vanduo ir liks tirštas skystis – beveik karamelė. Jį ir užpilsime ant pyrago“, – sako Vylius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų