Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nebeturi saiko, nori uždirbti 200%, verkia, kad mažai lankytojų, užsienyje džiaugiasi dviem procentais.
Sezonas trumpasssssss beeeeee
Palangoje visi verkia, kad labai didelės kainos, bet neteko matyti, ką nors su šautuvu į tą valgyklą varyti, nes patys puolat į tas valgyklas ir paskui verkiant, kad apiplėšė. Pasigaminkit maisto namuose ir kainuos kelis kartus pigiau.
Tegul patys ėda tuos grybus!
..nieko nera paprasčiau,isijungi Waze ir surandi viena iš mišku aplynk Kretinga...Prisirenki grybu...Ir ner ko kniaukt..:)
O poto Palangos verslinykai vėl verks. "Bloga vasara".......... 17,5 už voveraites dar negirdėta
Tai gal ten vienai porcijai patieks iškeptą pusę kašiko grybų, pusmaišį bulvių ir kelis kilogramus raugintų agurkų? :D
Pievose yra kukurdvelkių.
Gal ji durna, tai juk tas voveraitės atvežti reik kol šviežios, jos kainuoja ir Dzūkijoje. Ir kavinę išlaikyti dėl 3 mėn. sezono. Savo prisirink ir išsikepk pati namie, ir bus papigiai.
@yyy Kol visuose lygiuose klesti korupcija , tol bus toks kooperatyvu banditizmas.
Pagal visu patiekalu kainas drįsčiau spresti, kad uzejo straipsnio autore ne i uzeiga, o normalu restorana.
Visu patiekalu savikaina yra tik dalis istorijos.
Nenorit moketi brangiai tada rinktis restoraną reikia atitinkamai.
Is tikruju kreditas restoranui, kad toki patiekalą turi, nes as kolkas neuzejau tokio, kur patiektu kanors su šviežiais grybais kaip baravykai ar voveraitės
@Silvija Negi už tai, kad išvirė voveruškų, ir dar brangiai, jau turi būti suteiktas kreditas. Gal dar lengvatinis? Prašau paaiškinti savo sapaliones apie kreditą.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų