Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Straipsnis visiškai apie nieką, jokio naudingo patarimo. Ir taip viskas aišku. Nesuprantu, kaip leidžia tokį straipsnį publikuot.
Nustokim čia tiek piktintis,niekas neliepė priverstinai tai skaityti.Gal ,,žaliai,, šeimininkei,jaunimui tai labai naudinga.Skaniau paruošti maistą irgi reikia subtilybių žinoti
Nemokamus pusryčius? Manau,kad kaina įskaičiuota.Nemokami pusryčiai tik pelėkautuose.
Kiaušinį pavirus 8min,gali kaimynui langus išdaužyti.o apie valgyma nekalbu,nes aplink trynį bus ne šeip pažaliavę,o jau gerokai.
Nesuprantu, kaip zmogus neturi gedos ir savigarbos pliurpti puse valandos ir nieko nepasakyti. Sitoks ryskus smegenu trukumas, gal pinigus kas sumokejo uz ta tuscia plepejima?????
6 minutes darbo,puse valandos skaitymo
rasytojai....isijautes pradejau antros dalies ieskoti-maniau romana skaitau
Nesuvokiama,kad šiais laikais dar reikia mokyti kaip virti kiaušinį. O gal dar vertėtų pasakyti kuri dalis kiaušinio valgoma - lukštas ar kiaušinis. Tai gi pamokykit kas nors
@Tai gi Namuose užaugintų vištų kiaušinius galima ir ne virtus suvalgyti, ir su visais lukštais. Nes žalio kiaušinio lukštą sumalus kavamale gausime maisto turinčio daug kalcio. Aišku prieš tai lukštus reikia gerai nuplauti.
O pirkti iš parduotuvės kiaušiniai jie nieko neverti ir nesvarbu kiek laiko juos virtum, tai tik chemija, ir nevalgomi nei lukštai, nei patys kiaušiniai. Bet tai tik mano nuomonė.

Jei norit išsivirti kiaušinį su skystu tryniu: Iš šaldytuvo kiaušinius užpilti šaltu vandeniu, įjungti stiprią kaitrą ir nuo pradėjusio stipriai virti vandens, pavirti L dydžio kiaušinius 2,5 min. o M dydžio 2 min. Čia iš mano patirties.
Nebaigusiam aukštojo mokslo neverta net pradėti.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų