Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Agurkus reikia pjaustyti, o ne tarkuoti. Svogūnų laiškų dar trūksta. Jeigu norima skystesniu, reikua dar virinto vandens
                    
    
  
                                    Del manes esk nors ir suda
                    
    
  
                                    O kur svogūnų laiškai?
                    
    
  
                                    Nu kokia čia cirkininkė parašė kaip šaltibarsčius gamint,gali užsijuokt negyvai iš tokio straipsnio,oi kaip sudėtinga
                    
    
  
                                    Nu kokia čia cirkininkė parašė kaip šaltibarsčius gamint,gali užsijuokt negyvai iš tokio straipsnio,oi kaip sudėtinga
                    
    
  
                                    Nu kokia čia cirkininkė parašė kaip šaltibarsčius gamint,gali užsijuokt negyvai iš tokio straipsnio,oi kaip sudėtinga
                    
    
  
                                    Taip skaniausi tokie šaltybarščiai
                    
    
  
                                    Taip skaniausi tokie šaltybarščiai
                    
    
  
                                    Uzuojautos uz sunkia Vaikyste su blogai gaminancia mama
                    
    
  
Nostalgiški šaltibarščiai su karštomis bulvėmis: taip, kaip išmokė mama