Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Dar įdėk rūkytos šoninės ir marinuotų burokėlių į tiramisu- bus pikantiškas skonis ir graži spalva. Sėkmės, skanaus, gali nedėkot už idėją :D
Dar iškepkit biskvitinį vyniotinį su trintom braškėm ir pavadinkit jį braškiniu Kuršėnų vyniotiniu.
Nu tai nėra ir nebus tiramisu. Nes nuo kada tiramisu yra su braškėmis? Kaip ir graikiškos salotos tai lietuviai sugalvojo kad reikia graikiškų riešutų................
as irgi daug ka moku,bet nelendu
Atleiskit: braškinis tiramisu - kas tai? Klasikos nereikia gadinti: Tiramisu – itališkas desertas, gaminamas iš sausainių „pirštelių“, išmirkytų kavoje, kiaušinio trynių ir maskarponės sūrio. Tiramisu gardinamas Marsalos vynu ir kakavos milteliais.
O braškinis tiramisu tai kažkas panašaus kaip lietuviški bulviniai blynai, į juos įmaišant fetą:)
O braškinis tiramisu tai kažkas panašaus kaip lietuviški bulviniai blynai, į juos įmaišant fetą:)
@Val - klasikos mylėtoja
Būtent, tiramisu yra unikalaus skonio desertas, kurio nereikia gadinti jokiom uogom, nes uogų rūgštis čia visai nedera. Nori pasirodyt labai mandra, o iš tikrųjų parodo savo neišprusimą ir neišmanymą, kaip derinami skoniai. Pilna įvairių desertų su braškėmis, gali gaminti negadindama klasikinių receptų.
Neringos Zeleniūtės braškinis tiramisu užkariauja internetą: pasigaminsite per 15 minučių