Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Prajuokinai, griuk negyvas, šitas receptas žinomas nuo seno, nebent metuku mažai,
O kas sakė, kad pamirštas.Dauguma taip ir daro
AŠ VISAD TAIP MARINUOJU. GRUZIJOJ PAMOKĖ IR SAKĖ KAD MES VISOKIOM RŪGŠTIM GADINAM SKONĮ..MAN SU SVOGŪNAIS VISAD IŠEINA SKANŪS
Rašo prieš kepima o ne po kepimo paberti druska.Žmonės isiskaitykit į straipsnį.
Isspauskit svogunu sultys ir nereiks vargti
Per jusu tv3 visada sultingi kokia bedetum mesa aciu uz pasakas tas pacias
Taip tikra tiesa! Tik as gerai sukracius mesa su svogunais ir maltais pipirais palikau per nakti, o druskos dejau tik likus pusvalandziui iki kepimo. Dariau kad galetu valgyt drauge su "puokste" alergiju. Gavos nuostabus! Jokiu kitokiu prieskoniu,o minkstumas ir skonis dieviskas
@Vaida Puiku, aš tik juodųjų pipirų pabarstau ir gerai mėsai masažą padarai
Visada tik taip ir marinuodavau svogūnai ,druska ir pipirai...
Kad verkti nereiketu pjaustant per mesmale svogunus.ir itraukia geriau...
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų