Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Būtent toks, koks būdavo valgyklose ir mokykloje. Mano prisiminimuose labai skanus“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

„Būtent toks, koks būdavo valgyklose ir mokykloje. Mano prisiminimuose labai skanus“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Ingredientai: 700–800 gr. mėsos (kiaulienos arba jautienos); 2 morkos; 2 svogūnai; raugintas agurkėlis; prieskoniai; grietinė; pomidorų padažas; garstyčios.

Kiaulieną supjaustyti  juostelėmis, įtrinti su prieskoniais įdėti kelis šaukštus  majonezo ir padėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Mėsą pakepinti keptuvėje, po to sudėti į puodą, įpilti vandens ir troškinti.

Kol mėsa troškinasi sutarkuoti morkas ir žiedais supjaustyti svogūnus. Juos pakepinti keptuvėje, kol suminkštės ir sudėti į puodą su mėsa. Tada pagaminti padažą: nusemti truputį sultinio nuo troškinamos mėsos, įdėti grietinės, pomidorų padažo ir šiek tiek garstyčių.

Įmaišyti šaukštą  miltų, kad padažas būtų tirštesnis, viską išplakti ir supilti į puodą su mėsa bei daržovėmis, viską gerai išmaišyti. Agurkėlį sutarkuoti ir taip pat sudėti į puodą, viską dar šiek tiek patroškinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų