Rašyti komentarą...
Ponia, tvarkykite Ingridą, žmonės skundžiasi.
Vakar kepiau,tai per sietelį nuvarvinau tarkius,tada pienu užplikiau.O jei nenupylus nuo tarkių dar pienu užpilti,tada labai skystai bus.Ir taip man minkštokas išsikepė.
Nieko naujo, kepu taip eilę metu
Jei tokie protingi komentuoja tai pasiškinkit kuo skiriasi kugelis nuo plokštainio ir išvis koks skirtumas kaip pavadinsi kitoks skonis tikrai ne . Taip kad nesikabinėkit jei patys nieko nesuprantat .
"Bulves nulupame??!"-ar tu cia ne lietuve, kas sako,kad zalias bulves lupame??visa gyvenima bulves skutame!???,jei ruske, tai ir kugelis ne tavo nosiai, neaiskink,kaip gaminti!
Tai ne kugelis,paprasciausias bulviu plokstainis
Tai naujiena. Visą gyvenimą daug kas taip kepa ir nematau čia jokio stebūklo.
@HahHa Aš supratau jog karštu pienu užplikai tarkuotas bulves, išmaišai, uždenges palaikai, ir valgai lipnu minkšta kugelį , nu kaip ta užpilama sriuba!. Ačiū, nežinojau.
Tai naujiena. Visą gyvenimą daug kas taip kepa ir nematau čia jokio stebūklo.
Tai naujiena. Visą gyvenimą daug kas taip kepa ir nematau čia jokio stebūklo.
Oi kiek daug trūksta ,kad būtų skanu.Pirmiausiai viršus kugelio rodo,kad jam trūksta kepimo
Į viršų