Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nesirasykit nenormalaus recepto,čia jinai rašo kaip negalima daryti.matosi ,kad prasta šeimininkė kas liečia virtuve
Ir kam čia dar rašyti,kad nieko naujo nėra.bulves nusunkti per marlę reik o ne nuvarvinti.kažkokia nesamone ponia parašė.
Kažkokia nesąmonė,o ne cepelinai!Ir iš kur toks receptas?!
Su vištiena skanūs išeina cepelinai tik sausesnės miesos file Bet reikia virtų bulvių ir be abejo nusunkti bulves Kad parašo nesąmonę be virtų bulvių Manau duotum į sieną atšoktų nes bus kieti
@Liepa Jau 20 metų verdu didžkukulius be virtų bulvių. Užplikau tik krakmolą. Aišku reikia nenusunkti iki kietumo tarkių. Išverda minkštučiai
Nejuokinkit su tokiais "cepelinais"
Cia ne cepelinai,o krakmolo suktinukai.
kas per nasąmonės?Tarkiai tik nuvarvinti,nenusunkti?!Tai kaip suformuoti cepelinus iš pliurzos?Į vandenį dėti dar krakmolo?Vien verdant kartais susidaro tiek krakmolo kad vanduo palieka kaip kisielius,ir tai nėra gerai,nes cepelinai palieka gleivėti ir patižę.Įdaras iš vištienos...tai daugiau ubagams.Negi negalima sutaupyti geresnei mėsai?Žodžiu,tai kažkokios Audronės neseksualios fantazijos.Nors,galite bandyti,jeigu yra noro,bet kam tai daryti,jeigu yra tradiciniai,daugybės žmonių patikrinti receptai.
@XXXL pritariu;)
@XXXL Čia naujas receptas... Su vištiena

Skaitomiausios naujienos




Į viršų