Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Padažas skanus, bet kotletus geriau daryti kitaip. Labai jau skysta masė gaunasi kotletų, sunku net iškepti. Ir tiek visko pridėta, kad nesijaučia mėsos skonio. 
                    
    
  
                                    Kazkos š..as
                    
    
  
                                    Aš dar dėčiau pipirų petražolių, krapų česnako
                    
    
  
                                    Nuo kada žodis'"skanu" tapo draudžiamu ar ten paa jus 'viskas gerai?
                    
    
  
                                    Kažkoks tai siaubas-į pusiau skystą masė pilti sultinį,grietinėlė.. geriau jau sriubą išvyrti iš sumalto faršo.
                    
    
  
                                    Svogunus su bulviu tarka sutarkuoti
                    
    
  
                                    Kam
                    
    
  
                                    Super,
                    
    
  
                                    Aš i faršą sutarkuoju 2 žalias bulves (per smulkią tarką ) irgi purūs minkšti .
                    
    
  
                                    Na, tie miltai iškart užmuša ir tų kotletų kažkodėl nebesinori... 
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Minkšti, purūs ir labai gardūs kotletai pagal Ritą: nusivilti neteks