Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Del druskos ir acto sutinku. Bet, kad marinatui netinka kefyras, tikrai papriestarausiu. Butent kefyro, zalumynu ir svogunu marinate isgaunu sultingos ir minkstos mesos skoni. Mesyte issimarinuoja per trumpa laika, o jei ir ilgiau palikti marinate, bus dar skanesne. O citrina beveik tolygi actui, ji taip pat sausina mesa.
Gerai, kad pasake
Artistai jus nuo kada berzas sakingas medis?
@Xxl Nuo senų senovės degutą pildavo kryžiuočiams ant galvų, tepdavo vežimų ratų ašis. Beržas, tai tikrai blogiausia malka mėsos kepimui.
@Xxl Tik su kitais dalykais nesutikčiau. 20 s jei išlaikysi ranką virš anglių, tai šašlo jau neiškepsi, o mėsos druska nesausina, jei įpili 50g aliejaus/1kg mėsos. Pabaigoj kepimo užberta druska neatstoja to, kad jinai beriama į rasalą. Seni šašlykistai su stažu tik juokiasi iš šitų jaunuolių "pamokymų". Sako: "jie neragavę tikro šašlyko, o tai ką jie siūlo, tai tik kepta mėsa ant iešmo". Taip kad, nežeminkit šašlyko vardo, mielieji.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų