Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
da nu nach ka daryti su tiek grybu,o siaip dabar beveik visi sukirmije,nuotraukai tinka,man uztenka jegu per diena randu 8-10 baravyku ir panasiai raudonvirsiu,pasivaikstau 2-3 val,kazka parnesu namo,smagu,o jegu vezt priekabom tai koks malonumas,nezinau,nebent i supirktuve arba kas daugiau palaikins
Pavasarį stovi stiklainiai su nepanaudotais prie šiukšliadėžių. Kur tiek dėti reikia ? Per Kūčias pavalgys ir viskas. Gobšumas ir godumas beribis. Vokietijoje gautu gerą baudą. Prisirinkai kibiriuką ir užtenką, bet ne reikia vežti bagažinėm, priekabos.
Kur tiek grybų dėt,godumas neišpasakytas
Ir vistiek grybų kg 20 eurų
@Jadzė Nu, ateitų koks miško gyvis pas tamstą į namus, išneštų šaldytuvą, sakytų nu bet vistiek metalas, 20 eurų.
Nu ir ėskit į sveiktą tuos grybus
Nu ir ėskit į sveiktą tuos grybus
Saiko neturėjimas,pavydaspasigyrimas ,paleistuvavimas,apkalbėjimas ir.t.t.
Tai pagrindinis žmogaus bruožas
svarbiausia nepamirst, kad parsinesus grybus , juos reikes sutvarkyt.
mergelei tik ir grybauti , grybas tai niekur nepabėgs ...
kam pjauti tokius peraugusius? Juk jie vedant į košę pavirsta, jokios maistinės naudos! Ar čia tik pasigyrimui - va, kieeek daaaug prisirinkom... ?
@pasakykit, žmonės, Būtent, gamtininkai ir medikai sako, kad senus grybus valgyti nesveika, netgi pavojinga, nes senesnis grybas gali būti jau pradėję gesti, pūti ir galima apsinuodyti, bet vis atsiranda besočių, kuriems būtina tokius suvalgyti.
Prieš savaitė grybavom ir miške radom kelis didžiulius baravykus, bet jų nerovėm, tik nuotraukas padarėm ir palikom, nes matosi, kad jau nešvieži, keista, kad kiti griebia viską iš eilės, lyg bado metais.
@pasakykit, žmonės, Kokia dar košė? Tokius diskusijos baravykus džiovina

Skaitomiausios naujienos




Į viršų