REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šis patiekalas primena garsųjį prancūzišką „Ratatouille“, tačiau libanietiškoje versijoje naudojami ir avinžirniai. Patiekalas lengvai paruošiamas, turi malonų saldžiarūgštį skonį ir gali būto patiekalas vienas arba kaip garnyras, šiltas arba šaltas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasiruošk (dviem porcijoms):


  1. 1 baklažaną;

  2. 3 valg.š. alyvuogių aliejaus;

  3. 2 česnako skilteles;

  4. 400g konservuotų ar šviežių pomidorų;

  5. Prieskonių: 1valg.š. cukraus, 0,5 arb.š. druskos, žiupsnį juodųjų pipirų, 1 arb.š. petražolių, 1 arb.š. bazilikų;

  6. 0,5 stiklinės konservuotų avinžirnių;

  7. 1 valg. š. granatų sirupo.


Granatų sirupą rasi specializuotose prieskonių parduotuvėse. Stenkis rinktis produktus be vengtinų konservantų.

Gamink (recepto numeriai atitinka ingredientų numerius ; užtruksi 60 minučių):

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų