Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
o aš mėgstu įdarą tokį:smulkiai supjaustau šoninę/šaldyta smulkiau susipjausto/, svogūnas,druska,pipirai , padažas- sūdyti pakepinti lašiniai su svogūnu ir grietinėlė, maltos mėsos įdaras man neskanu
Grietinė dedama,kai jau viskas išsilydo ir išjungiama ugnis.Grietinė išmaišoma,tik tiksliau autorė nepaaiškino. Aš džiuvėsius ir kiaušinį nededu,o mėsa būna per pusę jautiena ir kiauliena.
O kam tie džiuvėsiai ir kiaušinis į mėsą ? Kažkoks tarybinis receptas, kai į kotletus batoną dėdavo, kad mažiau mėsos reiktų.
Na jau rašliava, kaip rusai sako "vokrug do okolo" - nuskust, sutarkuot, išvirt, sumalt bulves. Aiškiau jaunimui reikia parašyti, kurie galbūt gamins pirmą kartą. Dėti džiuvėsėlius į faršą? Eikit, eikit, pirmą kartą girdžiu. Geriausi cepelinai gaunasi: 2 dalys gerai išspaustų tarkių ir 1 dalis virtų sumaltų ar sutrintų bulvių ir sudėti nusistovėjusį krakmolą, nuo nusunktų tarkių. Druskos - kas kaip mėgsta. Faršas - sumalta kiauliena, pipirai, druska pagal skonį, smulkiai pjaustytas svogūnas ir pipiriukai, Kai kas deda į faršą truputuką majonezo. Geriausias padažas tai sumalta šoninė, pakepinta su svogūnais ir viskas. Kam ta grietinė ir kam tas sviestas?
žiūpsnis? kažkaip rėžia ausį. žiupsnis, jei ką
@Samana Žiūpsnis - lietuviškas žodis. Dažniau sakoma - žiūpsnelis.
@Samana Nors teisingai, U trumpoji.
Nu ir koks cia receptas,visada taio visi gamina.ar neturit ko rasyt???
Mano Onutė už bulvių nuskutima sakė duos neeilinę palkute nudrozti. Bus dviguba šventė.
Likusias bulves tai čia kiek iš tų Jums reikės:bulvių.....
Tam vaje.
Nueini į Maxsimą,nusiperki sintetinių tarkių maišelį ir susilipdai cepelinus.Meilužės ir jas vaikančios pirmos žmonos(senės) anot jaunimo bus laimingos ir tokių gavę.
Jei turi mamą ar uošvę ,,senes,, tai tos išvirs tokrų tik bulves nuskusk ir sutarkuok.
@Auklėtoja Kokia tu pikta boba. Leisk vyrams ramiai gyvent. Pigiau ir daug ramiau cepelinus bus valgyt kavinej, nei turet tokia boba.
Padažas tai kalorijų bomba! Kas gali tokia riebybe valgyti?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų