tv3.lt sokiu laika tango manai

tv3.lt sokiu laida tango manai

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Garfildo lazanija (nuotr. Fotolia.com)

 Ilgi rudens vakarai, šeima namuose. Kuo nudžiuginti juos arba į svečius užsukusius seniai matytus draugus? Pamenatą smagų filmą visai šeimai - ,,Garfildas“? Jei taip - turėtumėte prisiminti ir legendinę lazaniją. 

4

 Ilgi rudens vakarai, šeima namuose. Kuo nudžiuginti juos arba į svečius užsukusius seniai matytus draugus? Pamenatą smagų filmą visai šeimai - ,,Garfildas“? Jei taip - turėtumėte prisiminti ir legendinę lazaniją. 

REKLAMA

Pažadame, ji tikrai nepaliks abejingų! 

Jums reikės:

1 česnako, skardinės konservuotų pomidorų, pusės svogūno, indelio (500 gramų) mėgstamo faršo, 200 ml pieno, 50-70 gramų sviesto, pusės indelio (100-200 gramų) pievagrybių, fermentinio sūrio, mėgstamo sultinio (vištienos) apie  2 stiklines.

Pakepinkite faršą kartu su svogūnu ir prieskoniais. Į jį sudėkite smulkintą česnaką, pomidorus ir pievagrybius. Supilkite sultinį ir troškinkite tol, kol viskas gerai sutirštės. Tai gali užtrukti pusvalandį. 

Kai baigs kepti, sutarkuokite sūrio. Nepagailėkite jo, jei trokštate sočios ir itin gardžios lazanijos.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir dėkite visus ingredientus. Iš pradžių - lazanijos lakštą, tada paruoštą įdarą. Taip sluoksniuokite tol, kol sunaudosite visą turimą įdarą. 

REKLAMA

Kepkite apie 200 laipsnių karštumo orkaitėje 50-60 minučių. 

Jei norite, kad lazanija būtų kiek drėgnesnė, tiek kiekvienu sluoksniu ant mėsos pilkite padažą. Lazanijai, kaip ir daugeliui kitų patiekalų, puikiai tinka Bešamelio padažas.

REKLAMA

Jam reikės:

2 valgomųjų šaukštų sviesto, 1 valgomojo šaukšto miltų, 200 ml pieno, šiek tiek druskos ir pipirų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų