• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Recepto kaip ir nereikėtų, bet parašysiu, kaip darau aš“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

„Recepto kaip ir nereikėtų, bet parašysiu, kaip darau aš“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Ingredientai:

  • duona;
  • česnakas;
  • druska.

Duoną supjaustyti juostelėmis iš iškepti keptuvėje ant aliejaus. Išspausti česnaką ir įmaišyti į jį arbatinį šaukštelį vandens, turėtu gautis tokia česnakinė tyrė.

Duoną būtinai karštą tik iškeptą dėti į maišelį, ten pat dėti druską ir česnakinę tyrę ir viską greit perpurtyti. Jei mėgstate kietesnę, traškią, tuomet paskleiskite išimtą iš maišelio duoną kepimo skardoj ir dėkite į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę 10 min.

Jei duoną ruošite su sūrio padažu, tuomet išdėliokite šulinuką, kiekvieną sluoksnį pertepant tarkuoto sūrio ir majonezo mišiniu. Dėti į mikrobangų krosnelę maždaug 3 minutėms. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų