Ingredientai:
- duona;
- česnakas;
- druska.
Duoną supjaustyti juostelėmis iš iškepti keptuvėje ant aliejaus. Išspausti česnaką ir įmaišyti į jį arbatinį šaukštelį vandens, turėtu gautis tokia česnakinė tyrė.
Duoną būtinai karštą tik iškeptą dėti į maišelį, ten pat dėti druską ir česnakinę tyrę ir viską greit perpurtyti. Jei mėgstate kietesnę, traškią, tuomet paskleiskite išimtą iš maišelio duoną kepimo skardoj ir dėkite į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę 10 min.
Jei duoną ruošite su sūrio padažu, tuomet išdėliokite šulinuką, kiekvieną sluoksnį pertepant tarkuoto sūrio ir majonezo mišiniu. Dėti į mikrobangų krosnelę maždaug 3 minutėms. Skanaus!
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!