Jurgita atrado skaniausią varškės apkepo receptą: tiesiog tirpstantis burnoje

, Publikuota 2021.02.26 11:45

Ramunė 2021-02-28 12:01:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Viskas taip pat, tik dedu 7 kiaušinius, baltymai atskirai plakami. Visokių džiovintų vaisių( abrikosai, razinos, spanguoles,slyvos) ir smulkiai pripjaustau obuolių.    ATSAKYTI
Maryte 2021-03-02 07:02:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai jau ne tas pats. Aš irgi anksčiau pati iš galvos visko dedavau. Ir baltymus atskirai plakdavau. Bet niekada nesigaudavo toks kaip šis. Man šaltas dar skanesnis ir drėgnas.   ATSAKYTI
Irma 2021-02-27 16:01:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kepu lygiai tokį pat, bet kiaušinių baltymus atskirų nuo trynio, baltymus isplaku atskirai ir sudedu į masę lėtai iš maišant, gaunasi tobulas.    ATSAKYTI
Inesa 2021-02-27 14:17:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Manus prieš dedant reikia apkepti su sviestu sausus, tada supilti pieną, kai pravės - trynius, varške ir isplaktus baltymus su cukrumi. Tada tobulas apkepas.   ATSAKYTI
Maryte 2021-02-27 13:06:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pamiršau paminet,kad ištepta sviestu skardos dugna pabarščiau manu kruopom ir kepiau 50min 170 laipsniu   ATSAKYTI
Marytė 2021-02-27 12:58:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ka tik iškepiau,bet vietoje pieno idejau jogurto graikiško.Nesitikejau,kad toks skanus bus.Visai nesukrito,purus, minkštas.Dabar tik taip ruošiu visada,nes jis idealus.Labai ačiū Jurgita,kad pasidalinot šiuo puikiu receptu.   ATSAKYTI
Lika 2021-02-27 11:00:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Nieko naujo senai zinomas receptas   ATSAKYTI
Mociute 2021-02-26 19:15:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Dar labai skanu i vida tai smulkiais gabalėliais negailint prideti obuoloų. Reikia juos nulupti   ATSAKYTI
Vytautas 2021-02-26 13:15:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Vytautas:aš jau gal 40metų kepu varškės apkepą ir tik vietoje pieno naudoju kefyrą arba jogurtą.O toliau viskas taip pat.   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų