Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Paukštienos nevalgykime jeigu nėra chirurginės + operacinės virtuves
Na dabar niekas nieko paguodziancio neparasys, tik vieni draudimai, baudimai... Maistas visas blogas, baisus o paukstiena visai kazkoks baubas..... Na ir kaip gyvensime?
Vmvt geriau spręstų problemą dėl į mėsą prišvirkščiamo skysčio (taip neleistinai padidinamas svoris). Pradedant kepti, tas skystis dideliais kiekiais pradeda bėgti iš mėsos. Kelis kartus į juos dėl to kreipiausi. O jie išsisukinėja, dengia gamintojus/pardavėjus ir nieko netiria.
Pritariu Gražinai
Turbūt straipsnį rašė veganai. Kurie su mėsa nieko bendro neturi ir nesupranta apie paruošimą ir gaminimą.
Ar tai sąmoninga: paukštienos neplauti, nes bakterijos liks ant.kitų paviršių. Reiškia, jų yra pačioje paukštienoje, tai kaip tada ją valgyti? Straipsnis nušviečia paukštieną, kaip kokį nuodingą produktą - apdorojimo priemones dezinfekuokite, virinkite ir t.t.
Visada mėsą plaunu
Kuo toliau tuo kvailiau, tai gal reikia valgyti inkubatoriuje, o tai virusų visur pilna
Visada ne tik plaunu, bet dar ir mirkau vandenyje, tik po to ruošiu gaminimui.
Nauji specialistai vis daugiau neša į visiškus bukapročius prisiskaito vadovėliuose įvairių pezalu ir po to pagal juos samprotauja
Jokiu būdu neplaukite paukštienos prieš gaminimą: gali baigtis liūdnai