Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Emocijos ir tiek. Kaip vartotojui tai tik ir lengviausi.O Jūs pabandykite sukalkuljoti kebabų visų komponentų ir papildomos sąnaudos (elektr.,patalpų išlaikima, transp., darbuotojų atlyg. ir dar nenumatytų išlaidų - kaip nelaikų sugedęs šaldytuvas.) O dar drąsiau - pabandykite sukurti ir palesti ta veršiuką. Ir tada emocijos pasislėpęs kaškurioje galiojo vietoje. Atsiprašau!.
Verlinkai,Turtuolei is paskolu bla .ttt Tesla nupirko Aga is paskolu bla.t
Vokietijoj siandie valgiau kebaba 6eur
jūros gėrybes valgo MONAKAS
Vienas valgomas šaukštas(nekupinas) į 240ml.Idealus santykis.
Tikriausiai brangus,kad mėsa iš Lenkijos:)))
mėsos kaina ten ne rodiklis
mėsos kaina ten ne rodiklis
@Lina o ir tos lenkiškos mėsos gerokai mažiau, nei lietuviškų kopūstų. manau brangiausia sudėtinė dalis yra turkiškas pavadinimas "kebabas" :)
Brangu, tai ne ėsk to šūdo. Atrado maistą, kažkokį neaiškios kilmės įdalą. Gėda lietuviams
Truputi keista skaityti tokius komentarus. Atrodo, kad komentatoriai niekur nedirbtu, jau nekalbu apie tai, kad komentuoja visiskai nesuprasdami kas yra verslas. Kebabo kaina susideda ne tik is lavaso, mesos ir darzoviu, bet ir is atlyginimo darbuotojams, kurie ta kebaba gamina, mokesciu, kuriuos moka darbdavys,patalpu nuomos kainos, kur tai gaminama ir/ar parduodama, energetiniu resursu, reikalingu tiems kebamas pagaminti kainos ir t.t.Taigi visa tai sudejus, is tu 200%-300% jusu vadinamo uzdarbio, lieka ne tiek jau ir daug. Linkiu visiems komentatoriams susidraugausi su matematika ir skaiciuotuvais bei geros dienos!
@Paskaiciuokim Vokietijoj kebabas kainuoja 6-7 eu...
@DE Kaina dar priklauso nuo apyvartos. Jeigu per dieną parduoda ne 20- 50, o po 500 vienetų, tai automatiškai kainą galima ir sumažinti.
@Paskaiciuokim Kebabas ir yra mesa, protinguoli, o lavasas jau kitas dalykas. Is dalies gerai sakai, tik uzp1sa bambukai, kurie kebabu vadina visa sumustini, o ne mesa
@Archis wikipedia raso, kad tokie "bambukai" atsirado osmanu imperijoje: " Osmanų laikais turkiškas žodis „kebabas“ ėmė reikšti praktiškai bet kokį patiekalą, kuriame pagrindinis produktas yra termiškai apdorota mėsa".
@Paskaiciuokim Svetur tas skaičevimas ir vyksta ,darbuotojų uždarbis žymiai didesnis,patalpos nuoma mokama,ir t.t ,o produkto kaina mažesnė.Marijos žemėje ,didžiausia produkto kaina sudaro žodis,godumas.
O tai kebabų važiavo ne į Klaipėdą, nes tik tenai patys pigiausi ir skaniausi šašlykai ! ( Pasak to paties TV3.... vieną kartą šašlykai už 17 pigu ir iš Vilniaus specialiai važiuojant, kitą kartą 10 už kebaba jau....brangu)
tai tik korumpuotos landsberginės lietuvos grimasos...
@Jocis Kai uzdirbi kaip vatinis sudgalvis, tai brangu viskas :D
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų