Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
As tai verdu su gaidiena pavalgius norisi giedot
Reiks pasigaminti aciu
Nieko nuostabaus, darome iš vištienos, darome ir iš kalakutienos.
Vokiečiai aplamai nemėgsta ryžių,o balandėlius,aišku be ryžių ir be morkų apkepa keptuvėj ir viskas:-)
Visada darau su vištienos ar kalakutienos faršu. Viskas tas pats kaip recepte, tik prieš tušinant balandėlius apvolioju miltuose ir šiek tiek pakepinu. Apskritai visiems skanaus!
Dar kartą perskaitykit įdėmiai
Ir aš dėl tų ryziu nustebau. Ir dar 200 ml druskos. Pekla zino. Del skonio nesigincijama
4 ryžiai - balandėliams???
@Nesupratau Nesuprantanciai. Kur jūs balandėlius faršą be rizius matet ir valgiet?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų