Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    O kas bus, jei miltų  įdėsim ne 155 g. , bet 157 g.  arba kefyro 233 g. ???
                    
    
  
                                    Jeigu dedame kepimo miltelių,tai kam reikalinga sodą?
                    
    
  
                                    Šiaip tai sodą reikia "uzgesint" rūgštimi, pvz. citrinų sultimis. 
                    
    
   @Blynų kepejas
                 Sodą "gesina" kefyras, rūgpienis, pasukos.
                    
    
   @Kepeja
                 Arba kviesti artimiausią gaisrininkų komanda
                    
    
  
                                    Receptas skamba įdomiai reiks isbandyt
                    
    
  
                                    Gal ir skanu.
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Išbandė Vilmos rekomenduotus blynus: gavosi superiniai