Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
nuo tu buroku man tik vidurius suka slamstas o ne misraine
Kiek pamenu,mano močiutė gamindavo panašią mišrainę,tik dėl rūgšties dėdavo raugintų kopūstų arba raugintų agurkų,ir naudodavo sėmenų aliejų(tada alyvuogių aliejaus,laimei,nebuvo).Tiesa,dar dėdavo morkų.Bet silkę patiekdavo atskirai.
Nesuprantu kodel kisamas tas nuodas - alyvuogiu aliejus .
Kalėdos praėjo ,o jie vis rašo.
Kiek Jūs galite rašyti senovinius receptus, kur žinom daugybė metų.
Kas čia naujo, juokas ima.Iš burokėlių mišrainės išėmė bulves ir raugintus agurkėlius.Padarė be tų dviejų ingredijentų.Ar tai kulinarinis šedevras, ar tai kulinarinė naujovė? Nereikia juokinti svieto, jeigu neturite kulinarinių gabumų, sumanymų, tai nereikia rodyti savo ,,gabumus" skelbiant pusę recepto.Nesugebėdama kažką naujo sukurti, pasirodote savo kvailą nesąžiningumą.Šlykštu, kad mumyse tokių žmonių yra.
@Burokėlis Nu, tai negaminkit ir nevalgykit, ko čia šlykštėtis normaliu maistu? Man nepatinka, tai valgysiu silkę su... ot, nesakysiu:)))
@Neburokėlis ir neagurkas Prie ko čia neskanu. Aišku skanu. Tik receptas 200metų senumo. Žinomas nuo bočių laikų.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų