Rašyti komentarą...
Man tik paskaicius skrandi skaudet pradejo, gerai ,kas gali valgyt bet ka
Kotletas - rusų žodis. Maltinis -lietuvių.
@Ivanas Tavo vardas irgi ne lietuviškas ir ką? Mes visi valgėm ir kotletus, ir kūgelius, ir koldūnus, net ir vinegretą!
Ačiū, bet nesupratau, kas tas ,,kreminis sūrelis"?
@Turistė Tai lydytas tepamas sūrelis.
Iš file klasikinėje virtuvėje kotletų niekas negamina, nebent nieko geresnio nesugebi. Tik Lietuvoje, nežinau, gal iš mandrumo filia deda kur reikia ir kur ne.
@Klebonas Ne iš mandrumo kleboneli, o iš kvailumo, filė deda, filė reikia pramušti pavolioti kiaušinyje ir dziuviseliuase, ir tad kai ateis kleboneli į svečius kaledodamas pavaišinti Gerb, sveteli ir būtinai maža noperskuti įpilti dėl apetito, lauksiu tavęs kleboneli
Tai tikrai slaptas ingradientas, iš rašeivų sakvojažo
Kad kotletai nebūtu sausi,į maltą mėsą galima įpilti truputį grietinėlės.
@Šeimininkė Nnežinojau, dėkui
600 g mesos ir 4 porcijos fantastika
@600 gr ir 4 porcijos

1 porcija 3 kotletukai,
3x4=12, tai kas čia blogai?
Galima iškepti po vieną didelį, tai išeis 1x4.
600 g mesos ir 4 porcijos fantastika
Nu kotletai tikrai ne kaip pas mama
O kam tuos maltinius tiek sukepinti, kad net skambėti pradeda?
Į viršų