Rašyti komentarą...
Nieko naujo, senai žinomas
Kokio stiprumo actas? 9 proc. ar stipresnis? Ne receptas, o kažkoks nesusipratimas...
Neko nesupratau.
nu blyn ir vel nupjaustyti galiukai juk agurkas viska isleidzia is saves ir nezinau kiek as maciau nieks taip nedaro galiukai nupjaustomi tik pries valgant
@vataipvatau Agurko galiuką nupjauna tik pas žydus, pas lietuvius visi agurkai ir agurociai su galiukais
Ar galima visiems skelbti,neparašius ,kokios talpos stiklainis...
Agurka i uzpakali ir svlpauk kol pasitroskins . Kazkoks subininiu mefodas
Ar litrui tas marinatas
Saukstas saukstas saukstas o ant kiek litru vandens visi tie šaukštai.
@Česnakas Visi prieskoniai ir truputį pakaitę agurkai ,dedami į vieno litro stiklainį,ir viskas užpilama verdančiu vandeniu,matyt,receptą iš kažkur nurašinėjo ,receptas geras,agurkai visada skanūs
@Česnakas Receptūra įprastai būna vienam litrui vandens. Pagal druskos kiekį tikriausiai taip ir bus
o kas jeigu as abejingas man giliai dzin kas tada kaip to straipsnio reiksme mane paliko abejingu
Kur marinato receptas :D, blyn matyt karštis smegenis kai kam ištirbdė
Į viršų