Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Šūdas rusiškas
O kam tas sviestas?
Briedas tikras juk 100metu žinoma ta jūsų mišrainė ir tas slaptas ingridientas. Nebeturite ką berasyti
Labai prasta receptūrą
Svogūnas labai tinka. Ypač tiems, kas nemėgsta žalio, keptas yra idealu. Suteikia saldumo. Beje, tikra balta mišrainė dar pagal mūsų močiutes būtinai su dešra - „šlapenke” :)
Cia ne balta misraine
Visada dedu pakepintus svogūnus. Kas čia naujo ?
Visiskai netinka.
Nereikia išsigalvoti nesąmonių. Senas receptas ir nereikia jo iskraipyti
Cia jau ne balta misraine jei su desra, cia jau rusiskas vinigretas D D D. Alivjie.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų