Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
labai geras straipsnis kiek grubiai ir tiesmukai, bet viskas i desimtuka! kaskas is tu atlieku ar menkaverciu produktu daro bizni...ipakuoja graziam celofane, isreklamuoja ir pilka mase pirmyn nuodytis!
Pasiieskokit internete pagal pavarde, koks cia "ekspertas"ir viskas bus aisku.
Kodėl jos, tos dešrelės, gaminamos ir parduodamos, jeigu tokios nuodingos. Aš jų nevalgau, nes mėsos iš viso nė į burną, bet ir apie žuvį panašiai šneka. Gal negąsdinkit žmonių, jei tai tik hipotezės.
Nezinau, jeigu desreles toks blogis tai kodel mano vyras 30m.jas valgo kasdien ir sveikas, hemoglobinas geras, neserga, aktyvus, sportuojantis, kiti jo metu vyrai jau slabakai pasidaro, o maniskis, kaip pasiutes. Ir lovoje energingas, nenulstantis, nori ir gali nuolat, jauciu jam gyvenime viagros neprireiks. Kasien valgo optimos linijos desreles, nes jo alga maza, mano dar mazesne uz minimuma. As nemegstu desreliu. esu silpna, sergu anemija, greit persalu, nuolat rankos ir kojos saltos, o vyras karstas, kaip is krosnies. Abu esame liekni, vyras suvalgo 1kg desreliu per 3dienas, o kudas tolka tak. Jau seniai nuo tu desreliu turejo kojas pakratyti, bet kaip buvo sveikas ir energingas taip ir liko, o ir svoris jam neauga, o visur raso, kad nuo greito maisto tunkama. Nieko nesuprantu.
Gal galite tada parasyti, ka galima valgyti?
@Vilnietis
Raugintus kopustus is savo darzo
Ekspertas: Lietuvoje gaminamose pieniškose dešrelės tikros mėsos nėra