Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
nesityciokite is tikru cepelinu,matomai nesate nei mate nei valge
@tikri jau 4 metai tokius verdu ir niekas net nesupranta kad jie pagaminti kitaip,,,tik as ir zalias bulves ir virtas tarkuoju per smulkesne burokine tarka
Mano mama jau seniai taip verda
Skaniausi cepelinai, kuriuos kada esu valgęs, yra kavinėje "7 kiometras" prie Telšių, kairėje važiuojant keliu Šiauliai-Palanga. Visi kiti, kur viduje faršas sukibęs į vieną gumulą, nėra tokie skanūs kaip ten.
@Dampis Taip ten skanu,bet Šiauliuose yra Sodžius prie autobusų stoties,ten nerealus cepelinai dideli su mėsa su plauciukais su varške ir mėsa nesulipusi y viena gabalą ir parašas pasakiskas.
Sunkti nieko nereikia. Tarkuojama tai stambiai. Neblogi ir greiti!

Kuo tai ipatinga kitokio recepto as ir nežinojau per visa gyvenima :)
Aciu uz patarimus !
Dariau tokius,tarkuotos bulves vis buvo zalios,ilgiau pavirus eme tizti. Tai isgriebiau,sudejau i skarda,gavos neiprastas kugelis:) Gaspadines,ka ne taip padariau?
@Raudona Gal per mazai krakmolo? As visuomet taip darau, ir nebuvo isteze. Svarbiausia nepagailet krakmolo.
@Raudona Straipsnyje nerasoma, kad reikia nusunkti tarkius. Manau jus to ir nepadaret. Reikia tarkius visad nusunkti, kad nebutu skysta. Sekmes bandant dar karteli.
@Raudona Senas receptas, jokios cia naujovės
Seniai taip gaminu ,greit paruosiami ir skanus
@Irena O krakmolo reikia butinai deti ?
@Irena Gal nereikia bulviu vien tik krakmolo koki kg.Neisirtu tikrai. Diabetine bomba

Skaitomiausios naujienos




Į viršų