Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Bet kokią uogienę, taip pat ir obuolienę visada valgau su šaukštu arba arbatiniu šaukšteliu. Nelabai įsivaizduoju kaip valgyti obuolienę pvz su šakute.
O su kuo dar galima valgyt obuolienę?? (Be šaukšto)
@Dagna Kinietiskais pagaliukais ar krapstukais dantu .
Xxxd, aš vietoj cukraus įdedu jūsų minmą kiekį 1kg kepimo miltelių ir žinote nuostabi pasakiška uogienė išverda dešit kartų didesnis kiekis gaunasi ir saldumas niekur nedingsta.Jokio cukraus nereikia.O jūs minite ir žiauriai stebitės kita komentatore jog jos 400g cukraus 2,5 kg obuoliams nesąmonė,tai yra per daug kaip pati rašote.Pasiklydote savo kulinariniuose sugebėjimuose jei nesuprantate, kad jūs pati dedate tikrai per daug, 5kg obuolių - 1kg cukraus, tai padalinus tuos 5kg obuolių per pusę gaunasi 2,5 kg ir 1kg cukraus per pusę, gaunasi 500g cukraus.Argi gera jūs šeimininkė spręsti jums pačiai, bet negražiai, impulsyviai sugebate pulti ant kito žmogaus.Kaip gerai šeimininkei aš pasiūliau jums įdėti vietoj 1kg cukraus 1kg kepimo miltelių.Tikrai gausis nuostabi obuolienė kurioje pamatysit save.Sėkmės.
Citrinos ir sutarkuoto imbiero dadedu.
Dar pabandykit įdėt aitriųjų pipirų. Puiku!
Geras receptas,ko pykstama,tingisi virti ar kitaip...
@Nuo nu Esmė ne tingėjime, bet rašo apie tai ką daugelis jau seniausiai žino. Todėl kyla: klausimas kam tokių "naujienų" reikia. Visagaliam Google galima rasti įvairiausių receptų, kur parašyta trumpai ir aiškiai be jokių nesąmoningų išvedžiojimų.
@TAIP O man patiko,citrina iįdėti priminė,ar blogai,dar gvazdikėlių truputį ir galima cinamono,kam priimtina,puiku,dalinkimes poniutes....
UŽKNISO visi tie Audronės receptai. Parašo receptą kurį dar močiutės žinojo arba kažkokią makaliūzę kurią nežinia ar įmanoma valgyti. Ir antraštės: AUDRONĖS RECEPTAS, SLAPTAS INGREDIENTAS, NUO STALO DINGS AKIMIRKSIU ir pan. UŽKNISO JUODAI
@..... Norėčiau paklausti kiek išsilaiko tokia obuoliene?_teisingai tik tai kad akimirksniu suvalgyti, žiemai virti 20 minučių yra per mažai
Tai jokios paslapties nėra ilgus metus verdu uogienes su citrina gaunasi kaip konservantas.
Tiek cukraus anūkam kažkoks siaubas.Dar šaukštais vago
@Genutė BIRUTĖ
Mes valgome burna,kramtome dantimis.
Neaamone cukraus tikrai perdaug as ant penkiu kilogramu antaniniu obuoliu pilu tik viena kilograma cukraus supjausrau uzpilu cukrum ir palieku kuo ilgiau kad sultys iseitu tada nupilu mazdaug trecdali sulciu ir verdu ant nedideles ugnies maisant gaunasi obuoliene tokia kieta kad pjauni kaip suri ir labai geras skonis
@Xxxd Paskaičiuokit, ji deda 400g. Į 2,5 kg obuolių, o jūs į 2,5 dedat 500g. Su matematika matyt nekas buvo
@Nn Čia gerai su tuo cukrum pasimove
@Nn Matos bobelei su matematika ne kas
@Xxxd Aš dedu cinamono ir apelsino sulčių. Gaunasi labai kvapni obuolienė!
@Xxxd Koks kategoriškas pirmas žodis. Jeigu Jums taip patinka - puiku. Valgykit į sveikatą.Taip ir virkite, kam menkinti kito žmogaus nuomonę, receptą. Man šis receptas labai patiko. Ačiū autorei
@Xxxd Nesinervuok,pilk kiek nori, o aš pilsiu kiek man reikia.Supratai,?
@Xxxd Tai tamsta daugiai cukraus dedi. Su matematika ne kas
@Xxxd O ka darot su nupiltom trečdaliu sulčių?
@Xxxd Bet jūs citrinų nededate.
@Xxxd Kuo maziau cukraus
@Xxxd Niekada nemaisau verdant,nes jei pamaisai labai tyska...cukrus skonio reikalas. O cinamonas man butinas.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų