Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Iš nuotraukos neatrodo gražūs, o gal skanūs, pabandysiu pasigaminti, sužinosiu.
Vien paziurejus,neskanu.Juodi kazkokie.Vit C ir virtos bulves daro tobulo vaizdo ir skonio cepelinus!
Nesamone tik nuvarvinti tarkius taip kepami blynai redakcija turetu atrinkti visokiu vireju rasliavas
Pritariu, kad nebus tokie minkšti ir skanūs kaip tradiciniai.
Kaip kam patinka, taip ir gaminasi cepelinus.
Ir as pritariu, kaip be virtu bulviu? Kas suris tarki? Kai kas deda miltus
Išrado dviratį. Bet ne visos žino, kad norint, kad verdant cepelinai neišsileistų reikia virti neuždengus puodo dandčio.
Viskas tas pats tik kitoj saujoj
tarkių be virtų bulvių cepelinai tikrai nebus minkšti. Bet nesiginčinu, jie yra skanūs. Ir tai yra tikri cepelinai.
@Iš Cepelinai tikrai bus kietoki ir tąsūs. Neteisingas receptas. O krakmolas, deja, minkštumo nepriduoda.
Nežinau kokie jie skanus pati gaminu
Nežinau kokie jie skanus pati gaminu
@Iš Tai kad jie negražūs

Skaitomiausios naujienos




Į viršų