Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Iš nuotraukos neatrodo gražūs, o gal skanūs, pabandysiu pasigaminti, sužinosiu.
Vien paziurejus,neskanu.Juodi kazkokie.Vit C ir virtos bulves daro tobulo vaizdo ir skonio cepelinus!
Nesamone tik nuvarvinti tarkius taip kepami blynai redakcija turetu atrinkti visokiu vireju rasliavas
Pritariu, kad nebus tokie minkšti ir skanūs kaip tradiciniai.
Pritariu.
Kaip kam patinka, taip ir gaminasi cepelinus.
Ir as pritariu, kaip be virtu bulviu? Kas suris tarki? Kai kas deda miltus
Išrado dviratį. Bet ne visos žino, kad norint, kad verdant cepelinai neišsileistų reikia virti neuždengus puodo dandčio.
Viskas tas pats tik kitoj saujoj
tarkių be virtų bulvių cepelinai tikrai nebus minkšti. Bet nesiginčinu, jie yra skanūs. Ir tai yra tikri cepelinai.
@Iš
Cepelinai tikrai bus kietoki ir tąsūs. Neteisingas receptas. O krakmolas, deja, minkštumo nepriduoda.
@Iš
Tai kad jie negražūs
Audronė išdavė minkštučių cepelinų paslaptį: receptą norėsis užsirašyti