Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Atsinešiau paragauti stiklainėlį raugintų agurkų, kuriuos stačiau žiemai, naudojant šaltą vandenį. Šitaip agurkus stačiau pirmą kartą, todėl neskubėjau dalintis receptu, nes pati laukiau rezultato. O dabar jau galiu pasakyti, kad agurkai gavosi labai skanūs ir traškūs“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

„Atsinešiau paragauti stiklainėlį raugintų agurkų, kuriuos stačiau žiemai, naudojant šaltą vandenį. Šitaip agurkus stačiau pirmą kartą, todėl neskubėjau dalintis receptu, nes pati laukiau rezultato. O dabar jau galiu pasakyti, kad agurkai gavosi labai skanūs ir traškūs“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

REKLAMA

Reikės (1 litrui): agurkų, 3 juodųjų pipirų (žirnelių), 3 česnako skiltelių, 1 v. š. druskos, 1 a.š. cukraus, krapų žiedynų, juodųjų serbentų ir krienų lapų, vyšnių lapų, šalto (labai šalto vandens).

GAMINIMAS

Stiklainius išploviau švariai su soda. Dangtelius išvirinau. Į stiklainių dugną sudėjau nuplautus lapus, krapus ir sustačiau išplautus agurkus (galiukų nenupjoviau).

Tarp agurkų sudėjau česnako skilteles, juoduosius pipirus ir ant viršaus uždėjau rauginimui skirtas žoles. Šaltame vandenyje ištirpinau druską ir cukrų, ir jį supyliau į stiklainius ( iki pat viršaus ).

Stiklainius užsukau dangteliais ir išnešiau į rūsį.

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų