Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Varškėčiai, tai patiekalas, kuris puikiai tiks pusryčiams, pietums ir vakarienei. Pagaminami jie labai greitai, todėl aš juos gaminu tada, kai neturiu daug laiko tupinėti virtuvėje arba kai atsibosta mėsos patiekalai. Visada gardūs, minkšti ir purūs, tarsi bandelės“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Varškėčiai, tai patiekalas, kuris puikiai tiks pusryčiams, pietums ir vakarienei. Pagaminami jie labai greitai, todėl aš juos gaminu tada, kai neturiu daug laiko tupinėti virtuvėje arba kai atsibosta mėsos patiekalai. Visada gardūs, minkšti ir purūs, tarsi bandelės“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 2×180 gr. varškės (9 %), 1–2 kiaušinių (1 didelio arba 2 mažų), 4–5 v.š. miltų, cukraus (pagal skonį), žiupsnelio druskos, aliejaus arba lydyto sviesto kepimui.

Visus recepte nurodytus produktus sumaišiau. Iš masės formavau apvalius varškėčius ir juos apkepiau keptuvėje iš abiejų pusių. Vietoj cukraus varškėčius galite gardinti sutrintu bananu, įdėti džiovintų vaisių.

Kas čia ypatingo? Visos taip kepame, pats paprasčiausias receptas
Nu blin kaip sugebam iš š.. varškę išspsusti
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų