Atskleidė skaniausią čirvinių blynų tešlą: užsirašykite visam laikui

, Publikuota 2021.07.03 12:15

Mar 2021-07-22 02:08:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nu pamieginu verdi y lietuvių kalba, Tai tie jūsų receptai meniu visai ne neytema, esu ragawes Lietuvių patiekalų. Daug ywairu skaniausi man patynka Cepelinai. O tia tu recseptu nenoro neiy paragauty Asciprau ne pykite manęs. Aš superr miekstama meniu Lietuvoji tik CSEPELYNAI. Jiega    ATSAKYTI
Antanas 2021-07-05 08:39:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O kur sviestas? Kur rukyti lašinukai? Anukei visada kepu čirvinius blynus,tik truputi kitoks receptas,vokiečiu laiku radau recepta ant keptuvės išrašyta   ATSAKYTI
Na 2021-07-04 15:56:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Straipsnio autorius pačius būtų galima pamokytkaip kept čirvinius blynus   ATSAKYTI
vardas 2021-07-04 15:32:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
visas skonis slypi gaminime, išskirtinį skonį duoda petelnė iš tepta rukytais lašiniais, pati petelnė ne elektrinė, o dedama ant pečiaus, nuėmus rinkius, kepame ant tikros ugnies   ATSAKYTI
Antanas 2021-07-05 08:46:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Tai vasara ryte anksti keliuos anukei čirvinius kept,kol susiruoši ugnele pasikuri tešla užsimaišai kol iškepi praeina daug laiko bet verta..5kiaušiniai,sviesta ištirpint visa gabaliuka,pienas,druskelė ir cukraus truputi,miltu žiurint kiek bus tu alkanu burneliu...patepimui rukyti lašinukai!!!I Braškiu ar mėlyniu uogienė,na nėra turbut nieko skaniau!!!   ATSAKYTI
Antanui 2021-07-18 11:27:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai kur tavo anūkės tėvai, kur močiutė? iš rašto supratau, kad tu namuase ir savo senės triusikus skalbti dar?   
Dezi 2021-07-04 15:29:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Turiu ir senovine ir elektrine man ir ten ir ten skanuso tesla nesvarbu kaip darysi ar piena pirma pilzi kiausinius cukru cia nieko stebuklingo nepasake   ATSAKYTI
Marijona 2021-07-04 10:57:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Skanu   ATSAKYTI
Benas 2021-07-04 08:39:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Dar kokį virto kiaušinio receptuką redakcija galėtų gauti.. Ar kokios grikių košės, nu tokios tobulos, kaip vaikystėje :D   ATSAKYTI
Egis 2021-07-04 06:32:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Šeip receptas parašytas ant vokiškos keptuvės pabandykite    ATSAKYTI
Aura 2021-07-04 02:30:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Su pienu suds svyla neskanu gerai komentuoja ir as dedu sviesta ir grietine dar kartais jai lieka majonezo indely biskis ir tas sueina liuks skanu labai   ATSAKYTI
Ele 2021-07-03 22:29:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
-13
Receptas netikęs.as dedu ne aliejų/nes neskanu/-grietines kupiną šaukštą ir gal trečdalį sviesto pakelio,sviestą ištirpinu.trynius atskiriu nuo baltymų,kai paruošiu tešlą,isplaku iki putų baltymus ir sudedu.blynai gaunasi purus,kvepia ,skanus.   ATSAKYTI
Ona 2021-07-04 06:31:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tai tikrasis skaniausias receptas su sviestu ir grietine. Ir aš taip kepu.   ATSAKYTI
Kaimietė 2021-07-04 12:36:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
No no, kaži kaži... Kiaušinių baltymai kelia, tai kaip jį tokį iškepat, kaip tą petelnę uždarot? Paprastam blynui plaktas baltymas tinka labai, ten ir smetona tinka. Bado blynas - pienas (geriausiu atveju, jei ne vanduo), kiaušinis vienas ar pora (jei turi), druska ir kiaulės odos gabaliukas petelnei patrinti, kad nesviltų. Va taip kepdavo mūsų senoliai tą tikrą "bado" blyną. Šiandien, turtingosios ponios ir ponai, galit kad ir biskvitinį blyną su smetona kepti.    ATSAKYTI
Nuomonė 2021-07-04 15:15:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Mes irgi taip kepdavo e. O vadindavo e juos širdiniais blynais.
Su grietine ir sviestu, tai jau gaunasi vafliai.   
Nihuja 2021-07-03 21:45:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Nu pz    ATSAKYTI
Sensejus 2021-07-03 20:00:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tai jau tikrai epinis receptas net juokas neima   ATSAKYTI
Paprasta, 2021-07-03 19:31:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
greita,ir skanu.Mama kepdavo pagal sita recepta.Vadindavom margablyniais arba cirviniais blynais.   ATSAKYTI
Žolytė 2021-07-03 19:13:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Būna ir geresnių receptukų   ATSAKYTI
Lina 2021-07-03 16:18:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Nu ir naujiena parase !   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų