Rašyti komentarą...
Skaniausi bulviniai blynai: bulvės, svogūnas, kiaušinis, druska, riebalai kepimui. Padažui grietinė arba spirgučiai. Pigu greita ir TOBULA.
Pensininkei,ne priekaištus laidyk,o padėkok už receptą.Jeigu neturite galimybės įpirkti bet kokios rūšies mėsos, tai nereiškia, kad yra gražu išsilieti pyktį ant nepažįstamo žmogaus.Kepkite blynus tokius kokius galite, kokie patinka ir kramsnokit į sveikatą.Niekas nekaltas jei piniginėj vėjai švilpauja.Vietoj to, kad šitaip drįsot komentare išsidirbinėti, geriau susirast apmokamą darbelį ir mėsytės būs galimybė nusipirkti.Sėkmės!
@Aniger Įdomu už ką dėkot? Už kažkokį šėėėė? Ne tavo reikalas aiškint kas ką turi daryt, dirbt ar miegot. Kitus matai o pats išsidirbinėji daugiau negu ta Pensininkė. Asilas. Savo patarimus susikišk ten kur nesueina. Kad čia reklamuojami receptai niekam tikę tai faktas. Dar neteko skaityti nei vieno kuris būtų vertas dėmesio.
@Aniger Lazda turi du galus,kad tik neatsisuktu i turtuole,..???
@Aniger Kieno mėsytės, ar konservuotos? Tai, kad jau pašvinlo
Skaniausi bulviniai blynai tai natūralus be jokiu priedu .
@Na , kiekvienas turi savo skonį. Aš, vietoje mėsos įtarkuoju truputį kietojo sūrio ir būtinai nepagailiu petražolių.
Būtų skanu.
Pirmai pažiūrėk, kokia tos triušienos kaina, tik paskui rašyk nesąmones, kam man dėti tos triušienos, jai yra natūralus būdas, kaip išsikepti nua senovės visų žinoma receptą bulvinių blynų, džiaugiasi koki gabalėlį paprastos mesytes nusipirkti ir tai ieškau, kad būtų kokia akcija, dabar ir su akcija sunku ipirkti
Į viršų