Rašyti komentarą...
Šešiems žmonėms trys kg mėsos?!
TV3 kaip visada. Nepasiduokite , daugiau kristi nėra kur , darykite viską iki galo
Nedėkite svogūnų ir pažiūrėsi kas gausis. Mineralinis vanduo, kaip negyva žvakė.
Česnakas į šašlykus?Kad primintų dešrą?Kokybiška,šviežia mėsa,druska,pipirai,galima truputėlį acto,šlakelis vandens.Visas receptas.Mineraliniai vandenys,visokie prieskonių mišiniai,majonezai,kefyrai tik bandymas užmaskuoti prastą mėsos kokybę.
@Rai Svogūną užmiršau paminėti...
Sprendime kieta.
Man ir sprendime kieta kažkodel.Kokie kiauliai dabar.?Marinuotų parą ,panašiu receptu.Mrsa kieta.
Kad sprandinė minksčiausia ir nesausiausia žino visi. Marinavimui užtenka 2 val. per akis. Armėnai ją marinuoja tik 45 min aliejuje ir šluoja visi girdami. Vat ir jų paslaptis.
Gal ne dvi paras marinuojam, o DVI savaites?
Arba du mėnesius ? :)))
Jo geriausia yra tik svogūnas o druska tik likus pusvalandžiui iki kepimo šašlyko tada būna tikrai super ir užtenka 2 val pamarinuosi su svogūnų ir citrinos išspaudus
@Paulius Senas ir pats geriausias receptas. Čia rato neišrasi.
Ryziai- tradiciška? Nebent jums. Kai kam ir bulvės prie šašlo- tradiciška. Šašlykai -tik su daržovėmis ir plėšoma duona.
@;) Plėšoma duona aplamai čiūrkistano patiekalas.Man gerai ir aherų duona
@;) Gėriau su grikiais
@;) Maistą plėšo tik grobuonys, o normalūs žmonės kanda ir valgo(o tai kokia ta plėšoma duona?) gal kokia 'lepioška'
@;) Prie ryziu prisi**so :D
Į viršų