Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                Šiokia tokia optimistė - viskas bus gera
            
 
                                    Oho, kiek daug sužinojau! Pirma, kad skaniau be miltų (ir aš niekada nededu miltų); antra, kad komentatoriai primityvūs ir priekabūs (" be mėsos, bet su mėsa"), bet juk galima buvo suprasti, kad receptas yra su mėsa, net parašyta, kad galima ir be mėsos, t.y. su daržovėm. O aš pridursiu, kad galima ir su varške. Ragavau. Patiko. Ir dar pasakysiu, kad mėsytę geriau imti riebesnę. Jei kūdoka, dedu į ją šaukštą grietinės. Įdaras būna sultingesnis. 
                    
    
  
                                    Niekada nededu miltų tik krakmolą ir truputį pilį šilto virinto vandens
                    
    
   @Dalia
                Verdu su lupenomis bulves ir nereikia jokio krakmolo,į masę dedu kiaušinį :skaniau ir statybinė medžiaga
                    
    
  
                                    Niekada nededu miltų, tik krakmolą. Nuo miltų kieti ir kartumas jaučiasi. Mėsytę verdu arba kepu su svogūnais, po to sumalu.
                    
    
  
                                    Bepročių skyrių bepročiai komentuoja. Juk gaudo kiekvieną glusą ant žodžių. 
                    
    
  
                                    O tai čia mėsa žalia ar virta?
                    
    
   @Kokas
                Mėlyna turi būti, arba juada
                    
    
  
                                    raso be mesos paskui raso kad mesa
                    
    
  
                                    Receptas geras, klasikinis ir neatrastas. Jį naudojo mano mama prieš 50 metų. Aš visada taip gaminu žemaitukus.  
                    
    
  
                                    viskas gerai tik krakmolas vietoj miltu
                    
    
  
                                    Blynai be mėsos, tik su kiauliena ar kitokia mėsa? Super receptas:-). Bepročių skyrelis 
                    
    
  
                                    Kodėl meluojate kad be mėsos
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Atrado superinį žemaičių blynų receptą: išbandykite ir jūs