Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Katine su savo katę ir kačiukais graibtk žuvį prude o ne apie valgy svajok.Tau tik ėsti tinka o ne valgyti
Labai patiko*.šiltai priėmė,koncertavo d
@Fodas
Violeta
su viešpatukais. o jei dėsi ne batoną, o brankintus avižų dribsniys į tą maltą mėsą. tada kas tai? o jei ne su grūdiniais, o su moliūgų, morkų ar bulvių tarkiais pamaišysi mėsą, kas tada? pas mus kiaušinius verdamus iš puodo žmona traukia kiekvienam skirtingai, nes vienam reikia vienokio, kitam kitokio. šaltibarščius irgi vos ne kiekvienas asmeniškai maišosi, kaip jam skanu. o štai katinai už visus žino kas skanu, o kas neskanu. mano žmonelė jam nosytę ir kiekvieną kojytę išbučiuotų, jei būtų mūsų trim išpindosam nuo vaikystės paaiškinęs šias gyvenimo tiesas.
@O tu viešpatėliau
Tai jau bus močiučių,babyčių anūkėlių ,mamyčių mergelių ,bernelių sugalvoti kepsniai kepsneliai,troškinukai,garuose virti mėsos gaminukai,o kotletai ,maltinukai,kukuliai,tefteliai turi standartus,galima įdėti dar ką nori,tada ir būna,Zalcburgo kotletas,Vokiškas šnicelis ir t.t,bet maltinukai niekur niekada nebus gryni iš mėsos be priedų.
Rokas šaunuolis.tik geriausi atsiliepimai apie šį restoraną, esu buvusi ir ne kartą jo pirmame Palangoje restorane.sėkmės jam ...kai tik būname Palangoje visada jame apsilankome
@Rita
Pirmąjame - viskas gerai,o štai antrajame...Katinas labai tiksliai apibūdino mano potyrius...
Katino žiniai,ateičiai,gurmanams geriau maltinukų nevalgyt.Pagal visus pasaulinius standartus į maltinukų sudėtį įeina trečdalis batono nuo maltinuko masės.Jei to nėra,tai bus ne maltinukai,o kotletas,kukuliai,nors ir į juos įeina batonas,bet mažiau.Jei nėra žodžio natūralus kotletas,kad ir maltas ,jame bus batono.Lygiai kaip,kad yra malta mėsa ir faršas.Faršas nėra vien gryna malta mėsa,jame yra priedų.
@Gal kam įdomu
Kai mėsą mali pats, ten priedų nebus.
@O
Tada būna malta mėsa,bet kai įdedi druskos,prieskonių ar dar ko ,tada jau faršas...
Jeigu būtų per pusę pigiau, būtų kaip ir baika.
35 metai darbo sovietinėse ir dabartinėse maitinimo įstaigose.Niekada pas jį nevalgiau,jo filmukai man juokingi BET aš jo pusėje.Negalima taip užsipulti tik todėl,kad noriu ir galiu.Jei norės išlikti,mokysis iš klaidų,darys išvadas,keisis,jei ne-bankrutuos.O skonis visų skirtingas,Ne jam vienam kvalifikuotų darbuotojų trūksta,juk ne veltui net uzbekai virėjais dirba,restornuose
@5 kartą rašau,blokuoja
Atkaklumas nugali,iškart du paskelbė,bet dar trijų nerandu.Visi panašūs,tik viename Betą paminėjau.
@5 kartą rašau,blokuoja
Problema tame kad žmogus nesimoko iš klaidų. Jeigu matai kad žmonės išeina nepatenkinti tai pasidomėk kas ne taip. Juk tavo restoranas. Padavėjos neturi jokios kultūros, susiraukusios, nemandagios. Maisto kokybė prasta. Pasitaisyk tai ne...Arba pavadink ne močiučių rezidencija bet močiučių valgykla, kainas sumažink ir viskas tada atsistos į vietas...
Niekad nevalgiau jo restoranuose,jo filmukai man kelia juoką,bet aš jo pusėje,Negalima taip užpulti žmogų be pagrindo,dėl to,kad aš noriu ir galiu.Dirba,klysta,nepavyksta,bet dirba,įgaus ptirties išsiaiškins kas kaip,ateityje ,tikėkimės padėtis tik gerės,jei neišsiaiškins-subankrutuos.
@35 metad.st.sovietiniėse ir dabartinėse
Iškart net du komentarus paskelbė
Nepatinka paprastas maistas? Kviečiame į Marijampolės profesinio rengimo įstaigų valgyklas! Čia patiekalai ruošiami pagal kuchmeisterių sudaryta meniu. Aišku, kaimuose nelabai kas nei įperka, nei valgo tokius... Bet juk svarbiausia - prastumti savų paslaugas :)
Jei nepatinka tai valgykit namuose
Bus progos pasitaisyti ir pasitempti.
Viskas bus gerai.
Viskas bus gerai.
Apsilankė Roko Galvono kavinėje Lietuvos pajūryje ir pasibaisėjo: žodžių į vatą nevyniojo