Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
svogūnas,bulvė,kiaušinis,druska-bulvinių blynų legenda-chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jums nieko taip rašinėt?
ai dar ketaus keptuvę pareklamavo????????????????????????
kaip negėda toms virėjoms visoms
kaip negėda toms virėjoms visoms
tie jų receptai ,kuriuos jie po tv viešina,seniai mums žinomi,nieko naujo,nu ri reklama ir tiek
babces moka kept blynus
slamstui
Į bulvinių blynų tešlą būtinai kartu įtarkuokite svogūno, dėkite pipiro, česnako, dar kartais galima įdėti Santa Marija vištienos prieskonių arba ciberžolės, blynai bus geltoni ir sveiki. Kad negertų taukų dedama kiaušinis arba nedaug miltų. Kepti aliejuje maišytame su kiaulienos taukais.
@Super mėgstu bulvinius blynus, šeimoj pats kepu, nes ne visi mėgsta. Jūsų receptas įdomus, nedėdavau ciberžolės, česnako, svogūną pjaustydavau.Ačiū, patobulinsiu.
Su blynais reikia buti atsargiems.ypatingai blynienems, nes labai greitai uzsiriecia kumpiai. O ,si gaspadine matosi ,kad kovoja ne tik su ledais, bet ir su cukrumi, nes dantukus turi kaip kaltukus.kas leidzia jai sypsotis .sekmes!
Riebalais permirkę bulvių tarkiai, laabai "sveika" kraujagyslėm ir širdžiai.
@NA! Viskas nuvarva ir tik reikia pakratyti. Blynus.
Ale gražuolė ta kepėjėlė, sėkmės, mergyt!
babce kepa turguje blynus ir daro bizni
grazi moteriske,gerai parasyta
@zinantis Jei zinotum, tai taip moteriskes po tanku nenumestum...

Skaitomiausios naujienos




Į viršų