Užkepėlė iš to, ką turite: užtruksite tik 30 minučių

Jei svajojate apie tokį vakarą, kai nereikės ilgai suktis prie puodų ir gaminti vakarienės, ši idėja kaip tik jums. Siūlome jums pasigaminti makaronų užkepėlę.

Makaronų užkepėlė
46

Šį kartą – su krevetėmis, tačiau, iš tiesų, eksperimentuokite į valias. Puikiai tinka faršas, vištiena, plėšyta kiauliena, šoninė, o jei norite vegetariškai – daržovės.

Taigi, jums reikės:

Pakelio šaldytų krevečių, pakelio makaronų, tarkuoto sūrio, petražolių, alyvuogių aliejaus, mėgstamų prieskonių. Padažui: 200 ml pieno, 1-2 šaukštų miltų, gabalėlio sviesto, druskos ir pipirų. Puikiai tinka konservuoti kukurūzai, paprikos, pomidorai, pjaustyti griežinėliais.

(46 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Žingsnis po žingsnio: tortilijų užkepėlė su vištiena ir daržovėmis

Jį paruošti labai paprasta: tereikia keptuvėje išlydyti gabalėlį sviesto ir pakepinti su prieskoniais. Įmaišykite miltus, supilkite pieną ir kaitinkite, kol padažas sutirštės.

Išvirkite makaronus ir nuplaukite po šaltu vandeniu ir leiskite nuvarvėti.

Makaronų užkepėlė

Ant kepimo formos užtieskite kepimo popierių, sudėkite krevetes arba kitus pasirinktus produktus (faršą, mėsą, daržoves), apšlakstykite alyvuogių aliejumi, ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Kai produktai apskrus ir atrodys apkepę, į kepimo indą sudėkite makaronus, sūrį ir užpilkite padažą, kurį paruošėte. Pakepkite dar apie 10 minučių. Gardinkite petražolėmis, kurios čia puikiai tinka.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų