To dar tikrai nebandėte – bulviniai blynai, kepti vaflinėje

Bulviniai blynai – vienas mėgstamiausių lietuvių patiekalų. Tačiau ar kada nors bandėte juos kepti ne keptuvėje, o vaflinėje? Tokiu būdu jie tampa ne tik traškesni, bet ir be galo gardūs. Išbandykite šį receptą jau dabar. 

Bulviniai blynai vaflinėje (Nuotr. Samčio užrašai)

Blynams reikės: 10 nedidelių bulvių, 1 kiaušinio, 2 šaukštai miltų, 2 nedideli svogūnai, druska, pipirai.

Padažui: 3 šaukštai grietinės, 3 šaukštai natūralaus jogurto, pundelis svogūno laiškų, druska, pipirai.

Gaminimas:

Bulves nulupame, nuplauname ir sutarkuojame smulkiai kartu su svogūnais.

Mušame kiaušinį, beriame miltus, prieskonius ir gerai išmaišome.

Čirvinių blynų keptuvę įkaitiname ir patepame aliejumi.

Dedame nepilną samtuką tarkių ir kepame, kol gražiai apskrunda.

Svogūno laiškus susmulkiname ir sumaišome su grietine, jogurtu ir prieskoniais.

Tiekiame blynus su padažu, kol šilti.

Man gavosi iš šio kiekio 8 blynai.

Recepto šaltinis: http://samciouzrasai.blogspot.se


Rašyti komentarą...
D
Dainai
2018-03-10 19:40:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kam kepi, jei atsibodo? Kam skaitai, jei zinai?
Atsakyti
-1

S
Skaitytoja
2018-03-10 17:49:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
Na jau be negatyvo - nė iš vietos ! Kad tik sumenkinti ! Negražu p. Daina !
Atsakyti
0

D
Dainai
2018-03-15 09:59:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
Bet kokių būna moterų, kurios pasikandžioti mėgsta, o paskui verkia, kad vyrai pabėga....Jūs kepat 20 m. aš neseniai pradėjau ir ką?Autorei gal naujiena čia, o gal tiesiog portalas paėmė seną receptą ir publikuoja kaip naują...Žodžiu, išmokite kada nors pasidžiaugti, o ne tik savo pykti liekit kaip gyvatės nuodus.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (4)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų