REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Gerda Stiklickienė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Šis penktadienis ypatingas ne tik dėl Kaziuko mugės, bet ir dėl geraširdiškų darbų. Niekam ne paslaptis, jog „TV Pagalbos“ laidos veidas Gerda Stiklickienė neabejinga likimo nuskriaustiesiems ar kitaip nukentėjusiems žmonėms.

31

Šis penktadienis ypatingas ne tik dėl Kaziuko mugės, bet ir dėl geraširdiškų darbų. Niekam ne paslaptis, jog „TV Pagalbos“ laidos veidas Gerda Stiklickienė neabejinga likimo nuskriaustiesiems ar kitaip nukentėjusiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garsi moteris savo socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino šilta nuotrauka, kurioje ji pozuoja su vos kelių mėnesių šuniuku. „TV Pagalba viską padarys, kad tik žmogus būtų laimingas. Šis stebuklėlis vieną žmogutį labai pradžiugins“, - fotografiją komentavo ji.

REKLAMA

Tiesa, istorija yra kur kas ilgesnė ir painesnė, nei būtų galima pagalvoti: „Į mus kreipėsi vyras, kuris norėjo atsiimti šunį iš savo buvusios sugyventinės. Pora nebuvo susituokusi, tiesiog gyveno kartu. Vėliau, befilmuojant istoriją paaiškėjo, kad iš tikrųjų šis vyras turi labai blogų ketinimų: nepalieka savo buvusios moters ramybėje bei persekioja ją. Yra net pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šios situacijos. Vyras reikalavo, kad jam būtų atiduotas šuo, kurį jis neva gavo per gimtadienį. Nors panašu, kad tas šuo jam nerūpėjo. Ko gero, jis norėjo įskaudinti tą moterį“, - istoriją pradėjo pasakoti Gerda.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, vyras nusidėjo ne tik prieš šią moterį: „Nutiko taip, jog vos grąžinę šunį mes sulaukėme skambučio iš kitos moters. Ji skundėsi, jog mėnesį laiko neatgauna savo automobilio, kurį davė remontuoti savo pažįstamui asmeniui. Ir tada paaiškėjo, jog tai yra tas pats vyras. Jis ne tik apgaudinėjo savo moterį, bet ir pardavė ne savo automobilį. Ši istorija labai supinta. Po šių įvykių buvo pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas“, - tv3.lt portalui pasakojo G. Stiklickienė.

Šuniuko netekusi moteris turi 7-metį sūnų ir bendrą 4 mėnesių kūdikį su šioje istorijoje dominuojančiu vyru. „Gelbėtoja“ pasakoja, jog šunelis buvo beveik išplėštas iš berniuko rankų, todėl ji savo ruožtu prižadėjo šeima rasti kitą šuniuką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Panašu, jog savo pažadus Gerda visada ištesi, mat ši diena vienai šeimai tapo ypatinga: „Norėjome sukurti gražią pabaigą šiai istorijai. Ypač norėjau nustebinti tą berniuką. Ištesėjau savo pažadą ir atvežėme šuniuką iš Vilniaus į Vilkaviškį. Nupirkome šuniuką iš vienos moters ir šiandien nuvežėme jį padovanoti. Tai 2 mėnesių jorkšyro terjeras.

Mama berniukui prasitarė, jog šiandien jų laukia dovana, todėl jis skubėjo kuo greičiau parbėgti iš mokyklos. Jis ir šuniukas labai greitai susidraugavo. Šeima labai tvarkinga, motina labai prižiūri savo vaikus. Todėl man buvo labai smagu“, - istorijos finalu džiaugiasi Gerda.

Meilė gyvūnams „gelbėtoją“ lydi ne tik darbe. Savo namuose ji augina tarantulą, britų trumpaplaukių patelę ir turi didelį akvariumą: „Labai mylime gyvūnus, Andrius net vardus davė žuvytėms, nors man jos visos atrodo vienodos“, - juokėsi televizijos prodiuserio Andriaus Žemaičio mylimoji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų