REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vėžys. Jei jūsų širdies reikalai pastaruoju metu nesiklostė taip kaip norėjote, pasiruoškite teigiamiems naujųjų metų pokyčiams. Vėžiai, turintys antrąją pusę, išspręs visus iki šiol nerimą kėlusius klausimus, išvengs rimtų nesutarimų, o vienišių žieminę depresiją išsklaidys naujos pažintys ir nauja meilė. Sausio 22 – 29 dienos yra puikus metas šių pokyčių įgyvendinimui, o vasario mėnesio pabaiga palanki naujų ar senų ryšių tvirtinimui ir puoselėjimui.

Vėžys. Jei jūsų širdies reikalai pastaruoju metu nesiklostė taip kaip norėjote, pasiruoškite teigiamiems naujųjų metų pokyčiams. Vėžiai, turintys antrąją pusę, išspręs visus iki šiol nerimą kėlusius klausimus, išvengs rimtų nesutarimų, o vienišių žieminę depresiją išsklaidys naujos pažintys ir nauja meilė. Sausio 22 – 29 dienos yra puikus metas šių pokyčių įgyvendinimui, o vasario mėnesio pabaiga palanki naujų ar senų ryšių tvirtinimui ir puoselėjimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jeigu paprastai pavasaris yra siejamas su atgimstančia meile, tai jūsų šių metų pavasaris bus kupinas aktyvios veiklos ir darbų. Tai jums išeis tik į naudą, tačiau nepamirškite darbo suderinti su asmeniniu gyvenimu. Neryžtingumo ir abejingumo jausmas gali apimti gegužės 17 – 20 dienomis, neskubėkite priimti sprendimų, išnaudokite savo laiką, klausykite širdies. Ji šiuo laikotarpiu bus geriausias patarėjas.

REKLAMA

Birželį užgimusi aistra gali sudrebinti jūsų pasaulį, o birželio 16 – 17 dienos bus neįprastai įtemptos ir perdėtai emocingos. Neskubėkite įsipareigoti žmogui, jei tai nežada ilgalaikių santykių. Palūkėkite iki liepos, kuomet jūsų žavesiui bus sunku atsispirti. Jei mąstote, kada pradėti naują romaną, tai rugpjūtis – tam tinkamiausias mėnuo. Bet būkite pasiruošę tam, kad jūsų santykių laukia įvairiausi išbandymai.

REKLAMA
REKLAMA

Rudenį imsite gilintis į asmeninės meilės filosofiją, analizuosite praeitį, kursite ateities planus. Tikėtina, kad sutiksite naujų žmonių, jums bus pasiūlyta įgyvendinti naujas idėjas, bet atsakymą į klausimą „kaip pasielgti?“ rasite tik įsiklausęs į vidinį balsą ir intuiciją, kuri ypatingai aktyvi bus rugsėjo 16 dieną. Šventinis laikotarpis bus džiaugsmingas, šviesus ir spalvingas, ypatingai meilės srityje.

Liūtas. 2012 metais Liūtų laukia sėkmė ir klestėjimas pagrindinėse gyvenimo srityse. Sėkmingiausias bus pirmasis metų ketvirtis. Šv. Valentino dienos iškilmes pradėkite kuo anksčiau, regis šį mėnesį savo žavesiu sugebėsite priešingos lyties atstovą „išversti iš koto“, nesvarbu ar tai bus jūsų antroji pusė ar naujai sutiktas žmogus. Kovo 15 dieną gali atsirasti jums nebūdingas neryžtingumas ir nesugebėjimas priimti sprendimų, susijusių su širdies reikalais. Pasikliaukite intuicija ir sukursite tokius santykius, apie kokius visada svajojote.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pavasaris atneš ne tik gamtos, bet ir meilės (arba aistros) atgimimą, jus supantys žmonės ir aplinka privers jus jaustis kaip niekad laimingu. Balandžio mėnesis – palankus metas stiprinti jau esamus santykius su antrąja puse, o vienišiams laimė šypsosis gegužės 23 – 25 dienomis. Nebijokite imtis ryžtingesnių veiksmų, savo turtingu vidumi trauksite aplinkinius, tad nenustebkite jei būsite priešingos lyties atstovų dėmesio centre.

Kitas vienišiams palankus periodas prasidės nuo birželio 10 dienos, iš minios gerbėjų išsirinkite tą, kuris jums arčiausiai širdies. Liūto ženklo atstovai, turintys antrąją pusę,  sėkmingai išspręs tarpusavio problemas, būsite rūpestingas, švelnus ir dėmesingas savo partneriui. Nuo liepos 23 iki rugpjūčio 16 dienos būkite atsargus bendraudamas su jums mažai pažįstamais žmonėmis, ir užmegzdami naujas pažintis. Tikėtinos apgavystės.

REKLAMA

Rugsėjis – tarsi dar vienas jūsų atgimimas, romantiškiems santykiams puoselėti ypatingai palankios 10 – 11 dienos. Spalis atskleis jūsų prigimtinį žavesį, lengvai pavergsite jums patinkančio žmogaus širdį, tuo tarpu turintiems antrąją pusę, derėtų daugiau laiko skirti bendroms veikloms, kelionėms. Gruodis bus visapusiškai romantiškas,  tinkamas metas naujoms pažintims, lankytis vakarėliuose, koncertuose, parodose ir spektakliuose.

Mergelė. Naujaisiais metais vienišiai trokš naujų romantinių patyrimų, o turintys antrąją pusę sieks stabilizuoti esamus santykius ir norėsis, kad viskas sutilptų į jūsų įsivaizduojamus „rėmus“. Nepuoselėjama meilė neretai pateikia staigmenų, ir kartais tokių, kokių mažiausiai tikitės. Norėdami išvengti konfliktų ir nesutarimų su antrąja puse, sausis ir vasaris bus puikus metas „pasiknaisioti“ giliau po jūsų asmeninius santykius ir paanalizuoti meilės filosofiją. Lankstūs sprendimai atneš neįtikėtinus rezultatus.

REKLAMA

Tikėtina, kad vasario 23 dieną vienišių gyvenime apsireikš žmogus, kuris spinduliuos aistra ir  gerai supras jų vidinę būseną. Reikalai pajudės į priekį jau kito mėnesio pradžioje. Turintys partnerius mergelės ženklo atstovai gali netikėtai pereiti į kitą, „aukštesnį santykių lygmenį“. Nuo kovo vidurio iki balandžio vidurio galite neišvengti nesusipratimų ar dviprasmybių, tačiau viską išsiaiškinę iki smulkmenų, vėliau tik pasijuoksite iš savęs, kaip galėjote taip pergyventi.

Nors vasara asocijuojasi su saulėtomis dienomis, jūsų romantiniame gyvenime gali pasirodyti ir tamsesnių debesų. Nusiteikite, kad jūsų meilei teks patirti tvirtumo išbandymus. Jei konfliktiškos situacijos imtų dažnėti, rekomenduojama sugalvoti sau ir mylimam žmogui bendrą užsiėmimą. Paskutinis vasaros mėnuo bus romantiškas ir harmoningas tiek vienišiams, tiek antrąją pusę turintiems atstovams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rudens pradžioje dar vis besiblaškantys mergelės ženklo atstovai už kantrumą bus apdovanoti gausiu būriu gerbėjų ir jų dėmesiu. Būsite koketiški ir sąmojingi, o bendravimo ratas gerokai sumažės, daugiau laiko skirsite tik vienas kitam. Metų pabaiga bus maloni ir kupina staigmenų. Malonia naujiena gali nustebinti antroji pusė.

Taip pat skaitykite:

Meilės horoskopas 2012 metams – Avinui, Jaučiui ir Dvyniams

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų